"Pas cu pas" de Klaus Iohannis este cea mai vanduta carte digitala din Romania in ultimele trei zile

Sute de exemplare au fost vandute in doar trei zile de la alegerea noului presedinte.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereIn perioada 16-19 noiembrie, volumul autobiografic PAS CU PAS scris de presedintele ales al Romaniei este cea mai cautata si cumparata carte in format digital de pe elefant.ro. Astfel, saptamana aceasta scrierea lui Klaus Iohannis a intrat direct pe locul intai in topul eBooks, chiar daca a fost disponibila pentru cititori inca de pe data de 9 octombrie.

Volumul autobiografic surprinde momentele cele mai importante din viata lui Klaus Iohannis, din copilarie pana in momentul in care a ajuns sa fie candidat la presedentia tarii.

“Cititorii au ales formatul digital al cartii deoarece o pot citi imediat dupa ce au cumparat-o online. Avand la dispozitie aceasta modalitate rapida, romanii s-au grabit sa afle detalii despre viata lui Klaus Iohannis, atat din punct de vedere profesional, cat si personal.” spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

Cartea PAS CU PAS a fost disponibila pe elefant.ro si in format tiparit, stocurile epuizandu-se extrem de repede. “In cel mai scurt timp, aceasta va reintra in oferta elefant.ro.” precizeaza Dan Vidrascu.

In momentul de fata, de pe elefant.ro volumul autobiografic PAS CU PAS scris de Klaus Iohannis se poate achizitiona in format digital cu reducere de 35%, adica la pretul de 7 lei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate