Pasagera unui avion a comandat o portie de mancare cu legume si a avut un soc cand s-a uitat mai bine in farfurie! Ce a vazut? Imaginea a devenit virala

Legumele sunt sanatoase, dar si pline de surprize, mai ales cand sunt gatite de un bucatar cu un simt al umorului dezvoltat.Acelasi lucru l-a simtit pe pielea ei si pasagera unei curse de avion, in momentul in care si-a comandat o portie de mancare in timpul calatoriei.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereFemeia zbura la clasa business si nu mica i-a fost surpriza atunci cand stewardesul i-a servit cele mai ciudate legume pe care le-a vazut.(S-a dezbracat de haine, si-a luat cea mai sexy pozitie, dar a omis un detaliu! Ce au observat internautii in spatele acestei tinere?)

Desi comandase un meniu vegetarian, pasagera nu si-a dat seama cu exactitate ce se afla in farfuria ei, iar intreag atentie i-a fost distrasa de leguma in forma de falus.
Chiar daca pofta de mancare ii pierise, pasagera a fotografiat mancare ce i-a fost adusa, iar imaginea a devenit virala pe internet.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate