Stiri

Pasagerii din metroul care a lovit-o pe Alina Ciucu, detalii terifiante din momentul impactului: "S-a simtit ca si cand ..."

Fiul unui jurnalist roman, aflat in primul vagon al trenul care a ucis-o pe Alina Ciucu, a povestit cumplitul moment.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Pasagerii din metroul care a lovit-o pe Alina Ciucu, detalii terifiante din momentul impactului: "S-a simtit ca si cand ..."icon photo
 
Adi Munteanu a reprodus pe pagina sa de Facebook confesiunea facuta de fiul sau, vizibil tulburat de scena la care a fost martor fara sa-si doreasca.
 
"Aseara, la metrou, o alta individa cu probleme psihice a impins o femeie sub rotile metroului. Intamplator, fiu-miu era chiar in primul vagon al trenului care a trecut peste fata aceea si mi-a zis ”Tata, s-a simtit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost infiorator!
 
 
Deci revin. Avem un sistem medical jalnic si lasam pe strazi multi oameni care ar trebui institutionalizati. Tipa asta din interviu pare haioasa la prima vedere, dar nu este de ras. Este periculoasa si ca ea sunt multi care circula pe strazi.
 
Dementa de aseara merita sa circule libera pe strazi?" a scris Adi Munteanu pe pagina sa de facebook, potrivit stirilekanald.ro. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune