Pasiunea inedită pe care o are fiica Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV este tare mândră de copiii ei: „Doar din pasiune”

Mirela Vaida se bucură de fiecare dată când vede că micuții ei își dezvoltă pasiuni artistice.

Autor: Simona Costache

In articol:

Copiii Mirelei Vaida au un program încărcat, însă nu uită și de pasiunile lor. Cei mici au diferite activități în timpul săptămânii, în afară de programul obișnuit de la școală, însă de fiecare dată când găsesc timp liber se ocupă de ceea ce le aduce cu adevărat plăcere. Recent, prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii din mediul online ce face fiica sa în fiecare săptămână din plăcere, în ciuda faptului că o astfel de activitate poate

fi destul de solicitantă.

Mirela Vaida se mândrește la orice pas cu copiii ei. De data aceasta, fiica sa, Carla, i-a oferit un nou motiv de bucurie mamei sale. După ce a făcut o serie de cursuri de cântat la pian, Carla a început de bună voi să cânte, arătându-și dorința să învețe și să-și dezvolte abilitatea. Prezentatoarea TV nu a putut rata acest moment, astfel că, în timp ce fiica ei se afla la pian, a făcut o fotografie pentru a le arăta și fanilor săi cât de pasionată a devenit micuța de pian, spre marea sa bucurie.

„Carla face pian doar din pasiune... o dată pe săptămână...” a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citește și: Magistrații au dat verdictul în cazul atacatoarei Mirelei Vaida. Ce se întâmplă în aceste momente cu Antoanela, femeia care i-a pus viața în pericol prezentatoarei TV?

Mirela Vaida are fobie de hamsteri

Cu numai câteva zile în urmă, Mirela Vaida a împărtășit cu fanii ei că are fobie de șobolani, inclusiv de hamsteri. Situația devine cu atât mai dificilă pentru prezentatoare TV cu cât, recent, soțul său le-a cumpărat celor mici un astfel de animăluț de companie. Chiar dacă stă în cușcă, prezentatoarei TV îi este teamă că ar putea să iasă din căsuța lui și să se plimbe prin casă, motiv pentru care a devenit foarte neliniștită la momentul respectiv.

Citește și: Diana Matei ar fi trebuit să aibă tripleți. Motivul pentru care a fost nevoită să întrerupă sarcina: "Am suferit foarte tare"

„S-a ingrosat rau gluma!! Eu am fobie la asa ceva!! Cum se procedeaza in situatia asta?‼️ A cedat taica-su si le-a cumparat hamsterul‼️‼️”, a mai adăugat Mirela Vaida, în descrierea postării.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Magistrații au dat verdictul în cazul atacatoarei Mirelei Vaida. Ce se întâmplă în aceste momente cu Antoanela, femeia care i-a pus viața în pericol prezentatoarei TV?

Mirela Vaida a pus liniștită capul pe pernă aseară, dar când s-a trezit a avut parte de un șoc: „Nici nu știți ce mi s-a întâmplat”. Artista a povestit totul

Mirela Vaida a avut un șoc în toată regula când s-a întors acasă! Ce a găsit în camera copiilor: „Mi-este frică. Eu am fobie la așa ceva” 

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Mirela Vaida a avut un șoc în toată regula când s-a întors acasă! Ce a găsit în camera copiilor: „Mi-este frică. Eu am fobie la așa ceva” 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies