Pastilele de slabit fac victime! O cantareata din Romania a fost aproape de moarte din cauza lor: "Am lesinat si m-am trezit la spital"

Onny, fostă participantă la X Factor, a lansat recent piesa "Arde dragostea”, în colaborare cu Kafu, melodie ce a primit un feedback foarte bun din partea publicului din România.

Distribuie pe:

fara descrierePovestea lui Onny este, însă, una cutremurătoare, solista având, cu un an în urmă probleme foarte grave de sănătate, din cauza unor pastile de slăbit.

“Am luat pastile de slăbit timp de 3 luni de zile, acestea fiind foarte eficiente, reuşind să slăbesc 10 kilograme în acea perioadă. Însă, într-o seară, mi s-a făcut foarte rău. Efectiv, nu mai puteam să respir. Simţeam că mor! Am reuşit să ies din cameră, am leşinat şi atunci m-au auzit părinţii mei. M-am trezit, a doua zi, pe patul de spital. Povestesc aceste lucruri pentru că vreau ca feţele să înţeleagă că pastilele de slăbit şi înfometarea nu sunt o soluţie pentru a pierde în greutate. Un regim alimentar echilibrat, bogat în fructe şi legume, dar şi multă mişcare pot face minuni”,
a declarat Onny.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate