Patologi europeni: „Nimeni nu a murit de coronavirus. OMS a făcut o greșeală când a declarat pandemie”

Experții patologi din mai multe țări europene spun că Organizația Mondială a Sănătății a făcut o greșeală când a declarat pandemie, întrucât nu a existat. Ei au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Patologi europeni: „Nimeni nu a murit de coronavirus. OMS a făcut o greșeală când a declarat pandemie”
Patologi europeni: „Nimeni nu a murit de coronavirus. OMS a făcut o greșeală când a declarat pandemie”


In articol:

Specialiști din Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania s-au reunit, în cadrul unui seminar al Asociației Europene de Patologie, pentru a discuta despre decesele cauzate de Covid-19, scrie bpa-pathology.com.

Patologii spun că pentru a susține că o persoană a murit din cauza COVID-19, este necesar să se stabilească o reacție inflamatorie care a dus la moarte fără alte boli incompatibile cu viața. Iar până acum, nu au existat astfel de cazuri.

Specialiștii susțin că nu există semne patomorfologice specifice ale leziunilor coronavirusului pe țesuturile umane. Asta înseamnă că nu există nicio diferență în autopsie între o persoană care a murit de coronavirus și una care a murit în urma unei infecții virale sezoniere.

Citeste si: Români bătuți de mafioți ruși în Germania: „Ne-au amenințat că ne zboară creierii dacă nu ne ducem la muncă”

Citeste si: „Cea mai puternică furtună de pe planetă” lovește weekendul ăsta. În ce parte a lumii are loc uraganul

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Mara Bănică a fost testată pentru coronavirus: „A fost una dintre cele mai fericite zile ale tuturor”

„OMS a făcut o greșeală când a declarat pandemie”

În opinia patologilor europeni, Organizația Mondială a Sănătății a făcut o greșeală când a declarat pandemie, întrucât nu a existat. La indicațiile OMS, în Bulgaria au fost făcute doar trei autopsii, lucru pe care patologii îl consideră greșit.

„Când avem o imagine nouă cauzată de un virus nou, logica este să facem autopsii tuturor pentru a aduna informații maxime despre noua boală. Acest comportament al OMS poate fi definit drept criminal”, susțin aceștia.

Patologii spun că pacienții care suferă de alte boli au avut de suferit pentru că resursele sistemului de sănătate au fost direcționate către cazurile de coronavirus.

„Pacienții sunt speriați și nu solicită ajutor medical, multe cazuri rămân nediagnosticate. Aceasta înseamnă că, dacă a existat cancer în stadiul inițial, după două luni, este posibil să fi devenit invaziv și să treacă la etapa următoare. Acest lucru va crea mai multe probleme de sănătate decât coronavirus”, mai cred ei.

Numărul infectărilor cu coronavirus a atins ieri un nou record

Vineri, în România a fost raportat cel mai negru bilanț de la începutul pandemiei.

În ultimele 24 de ore au fost 1.119 cazuri de COVID-19, din 22.532 de teste. Până astăzi, 24 iulie, au fost confirmate 42.394 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 

 25.349 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.918 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Români bătuți de mafioți ruși în Germania: „Ne-au amenințat că ne zboară creierii dacă nu ne ducem la muncă”

INCREDIBIL! Emy Alupei nu îl iartă pe Iancu Sterp?Declarație șocantă! ”Să fie pregătit! Dacă mă supăr, iese urât!”

„Cea mai puternică furtună de pe planetă” lovește weekendul ăsta. În ce parte a lumii are loc uraganul

Glumă morbidă despre Cristi Borcea după ultima apariție televizată! Ce i-a șocat pe telespectatori?

Drama neștiută a luptătoarei de UFC! Paige VanZant a trecut prin momente cumplite la vârsta de 14 ani: "Am vrut să mă sinucid"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies