Patriarhul Daniel trimite cărți de rugăciuni gratis spitalelor

Patriarhia Română a anunțat că a tipărit o carte cu rugăciuni special pentru bolnavii de COVID-19 și cadrele medicale, iar aceasta va fi distribuită în spitalele unde se tratează coronavirusul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Patriarhia Română a anunțat că a tipărit o carte cu rugăciuni special pentru bolnavii de COVID-19 și cadrele medicale, iar aceasta va fi distribuită în spitalele unde se tratează coronavirusul.


In articol:

Patriarhia Românp va distribui o ediție a volumului ”Rugăciuni la vreme de boală și necaz”, pe care o va distribui la centrele unde sunt tratați bolnavii de COVId-19. 2.500 de volume vor fi oferite gratuit atât pacienților cât și bolnavilor într-un moment în care ”oamenii au nevoie de credință și apropiere de Dumnezeu”, scrie Basilica.ro.

Citeste si: Cel mai mare pacat pe care il poti comite de Buna Vestire. Rugaciune de Buna Vestire

Citeste si: Coronavirus. Situaţia pandemiei covid-19 în lume: Peste un miliard de oameni îndemnaţi să se izoleze

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Coronavirus. Simptomele bolnavilor, din prima zi pana in ziua 17. Perioadele critice

Cărțile de rugăciuni vor fi distribuite doar pe teritoriul Capitalei la următoarele unități: Institutul Național ”Matei Balș”, Institutul Național pentru Tratarea Mamei și Copilului ”Alessandru-Rusescu” - Spitalul Polizu, Spitalul Clinic ”Victor Babeș”, Maternitatea Bucur și Institutl Național de Endocrinologie ”C.I. Parhon”.

Cartea cuprinde următoarele rugăciuni: Rugăciune în timp de boală; Rugăciune la necazuri și supărări; Rugăciunea părinților pentru copii; Rugăciunea copiilor pentru părinți; Rugăciune pentru frați și surori; Rugăciune specială pentru încetarea noii epidemii.

Patriarhia Română a sprijinit ”material” Institutul ”Matei Balș”

Broşura a fost tipărită la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă al Bisericii Ortodoxe Române.

Nu este prima reacție a Bisericii Ortodoxe Române de la declnașarea pandemiei de coronavirus. Recent, Patriarhia Română a lansat o platformă online dedicată persoanelor afectate de COVID-19 prin care încearcă să ajute persoanele aflate în dificultate. De asemenea, Patriarhia Română a sprijinit inclusiv material Institutul ”Matei Balș”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Veteranii manelelor îi iau peste picior pe ”lupii tineri”! Hamude e ”Bermude” iar Nicholas Sax e ”Dulcolax”! E război total între generații

Calendar ortodox octombrie 2019. Când pică Sfânta Parascheva și programul hramului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies