Patric Hanganu, artistul care a cântat în pasajele din Chișinău, se iubește cu o cântăreață celebră

Patric Hanganu, un tânăr din Republica Moldova i-a uimit pe toți cu vocea lui la un show de talente, după ce le-a spus că și-a început ”cariera” în pasajele din Chișinău.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Patric Hanganu


In articol:

Azi, Patric are 23 de ani, este un artist iubit în Republica Moldova, unde susține numeroase concerte. Patric a participat la ”Românii au talent”, după ce iubita lui a devenit cunoscută la X Factor. Patric se iubește de ceva timp cu Gabriela Nastas, una dintre cele mai frumoase și mai talentate cântărețe din Republica Moldova, cei doi având și câteva melodii împreună.

Citeste si: Dezvăluiri emoționante din trecutul lui Andrei  de la Survivor România! ”A cântat în corul bisericii de mic”! Cine a fost persoana care l-a determinat să facă acest lucru în fiecare duminică

Patric Hanganu

Citeste si: Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Patric Hanganu a cântat în pasajele subterane din Chișinău ”Eram foarte batjocorit de toți”

Patric are o poveste de viață care i-a impresionat pe toți. El și-a spus povestea la un show de talente. Patric Hanganu a crescut la ţară, într-o familie cu cinci copii, iar în copilărie nu a știu ce e joaca, pentru că a fost nevoit să muncească.

”Mama lucra la o fabrică de salamuri, tata lucra în câmp. Noi tot lucram în câmp de mici copii. Tata mi-a dat sapa-n mână şi m-a trimis pe câmp să facem bani. Înaintea de asta ne mai duceam pe deal cu vacile, oile, făceam cum puteam bani. A fost o copilărie foarte grea, pentru că am lucrat foarte mult”, a povestit Patric.

Citeste si: Smiley câştigă sume colosale! El a adunat mai mulţi bani din reclame şi emisiuni decât din muzică!

Patric Hanganu

Artistul a spus că a început să cânte la 18 ani, ca să aibă bani de școală, iar primele sale ”concerte” le-a dat în pasajele subterane din Chişinău, dar şi în stradă. ”Era foarte greu financiar, nu prea aveam ce mânca (...) Erau zile când nu aveam niciun leu, nu aveam nici de pâine. Am ajuns într-o perioadă când toţi s-au întors cu spatele de la mine. Eram foarte batjocorit de toţi, de colegii mei, de profesori. Faptul că eu cântam în subterane era perceput de oameni ca şi cum aş umbla cu cerutul. La noi în sat erau vorbe, îi spuneau mamei mele că „băiatul tău umblă cu cerutul prin oraş”. A fost foarte greu, dar eu am vrut să le demonstrez că eu pot”.

Patric Hanganu

Patric acum este un artist îndrăgit în Moldova, recent el și-a serbat ziua de naștere într-un local din Chișinău, alături de fratele său geamăn, dar și alți artiști cunoscuți, iar invitat special a fost iubita lui, Gabriela Nastas. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate