Patricia de la Amadeus, decizie soc! Artista isi asigura mainile: "Ce s-ar intampla daca ar fi mai grav? Din ce traiam atunci?"

Dupa accidentul suferit in urma cu o saptamana, cand si-a rupt mana dreapta si a fost nevoita sa stea pe bara aproximativ patru sapatamani, Patricia Cimpoiasu ia in calcul ca pe viitor sa isi asigure membrele superioare de teama unui accident similar.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePatricia, dupa accidentareA studiat violoncelul o viata intreaga si a cantat pe toate continentele lumii alaturi de trupa Amadeus, iar cand isi dorea mai mult si mai mult sa fie sanatoasa si in mare forma s-a accidentat si a fost trasa pe tusa. Este vorba despre Patricia Cimpoiesu, membra trupei Amadeus, cea care a primit recent o lovitura neasteptata de la soarta dupa ce s-a accidentat chiar inaintea unui turneu extrem de important pentru cariera sa. Acum, rabdarea ii e pusa la grea incercare pentru ca artista nu poate sa-si foloseasca mana care se afla inca in ghips.

fara descriereDoborata de cele intamplate, Patricia se gandeste serios sa isi deschida o asigurare speciala care sa o sustina daca, Doamne fereste, ar avea un nou accident care ar pune-o in imposibilitatea de a canta.

Astfel de asigurari sunt o obianuinta printre vedetele si sportivii de peste Ocean, iar in cazul de fata, Patricia ar deveni primul artist cunoscut din Romania care si-ar asigura mainile.

“Ma gandesc din ce in ce mai serios sa fac acest lucru. Nu stiu inca toate detaliile, ce ar presupune cu adevarat ca investitie, insa, cred ca este necesar pentru un artist care isi castiga existenta din ceea ce presteaza cu vocea sau cu mainile, in cazul instrumentistilor. Slava Domnului, de data aceasta a fost un accident destul de mic, de pe urma caruia ma recuperez, insa ce s-ar intampla daca ar fi mai grav? Din ce vei trai atunci? Poate este un semnal de alarma si pentru alti artisti”, ne-a declarat Patricia.

fara descriereTrupa Amadeus are un nou concept de show, cu instrumentisti si coveruri cantate vocalTrupa Amadeus a lansat luna aceasta  un nou concept de show. Cele patru artiste canta acum si cu voce si au adaptat peste 100 de piese romanesti si internationale, intepretate in stilul propriu si personal.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate