Patriciu, la un pas sa intre in topul celor mai luxoase divorturi!

Magnatul roman, aflat in proces de divort de sotia sa, Dana, i-ar putea da acesteia aproape un miliard de dolari, jumatate din averea sa estimata. Patriciu ar intra astfel pe primele locuri ale unui clasament condus de australianul Rupert Murdoch, mai sarac cu 1,7 miliarde de dolari dupa separarea de sotie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.C., A.M.C.

fara descriereDinu Patriciu si Dana PatriciuCu cei 36 de milioane de euro pe an, pe care trebuie sa-i plateasca dupa divort fostei sale sotii, Silvio Berlusconi intra in cercul select al bogatasilor ce au platit o avere dupa separarea de consoartele lor. Tribunalul din Milano a decis zilele trecute ca Silvio Berlusconi (76 de ani), patronul lui AC Milan si fostul premier italian, sa plateasca o indemnizatie anuala de 36 de milioane de euro (47 de milioane de dolari) fostei sale sotii, Veronica Lario (56 de ani), ce intentase divort in 2009, dupa 19 ani de casnicie. Suma este uriasa, dar este inferioara altor intelegeri survenite dupa separari celebre.fara descriereVeronica si Silvio Berlusconi

fara descriereRupert Murdoch si AnnaPe primul loc in topul celor mai scumpe divorturi se afla magnatul de presa australian Rupert Murdoch, obligat sa-i plateasca, in 1999, 1,7 miliarde de dolari fostei sale sotii, Anna, cu care fusese casatorit 32 de ani!

fara descriereBernie Ecclestone si SlavicaPeste un miliard, mai exact 1,2 miliarde de dolari i-a lasat, in 2009, Bernie Ecclestone, afacerist britanic, Slavica, un fotomodel de origine croata.

Podiumul divorturilor luxoase este incheiat de Adnan Khashoggi, un traficant de arme saudit. In 1982, dupa 8 ani de judecata, i-a lasat fostei sale sotii, Soraya, 850 de milioane de dolari, fiind, la vremea respectiva, cel mai scump divort din istorie.

Alte celebritati care au ramas fara o importanta parte de avere dupa incheierea casniciei sunt actorul Mel Gibson (i-a dat 425 de milioane de dolari fostei sotii, Robyn Moore) si fostul baschetbalist Michael Jordan (nevoit sa-I plateasca 260 de milioane de dolari Juanitei, in 2007).

In Romania, cel mai scump divort este pe cale se produca in 2013. Dinu Patriciu ar putea fi nevoit sa-i plateasca aproape un miliard de euro, jumatate din averea sa estimata, fostei sale sotii, Dana, care a intentat divort in februarie 2012. Dana Patriciu a cerut pe 6 decembrie partajul bunurilor comune. In acest caz, Patriciu l-ar surclasa pe Berlusconi si ar intra in top, dupa Bernie Ecclestone.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate