Patroana din Italia care vrea sa ii dea o parte din ficat Denisei Manelista! Interpreta a cantat ultima oara la restaurantul ei, iar femeia e in stare sa faca orice pentru a o salva

Vestea ca Denisa Manelista sufera de o boala grava a picat ca o bomba pentru fanii ei. Cantareata a marturisit, in urma cu cateva zile, ca are probleme cu ficatul, dar, din fericire, acum se simte mai bine, deoarece tratamentul naturist pe care il urmeaza da rezultate.

Distribuie pe:

Autor: A. B.

fara descriere
 
Patroana restaurantului unde a cantat ultima data Denisa Manelista inainte sa afle ca e bolava a venit in platoul emisiunii "Wowbiz" si a facut dezvaluiri neasteptate. Femeia vrea sa ii doneze o parte din ficatul ei cantaretei. La concertul pe care l-a sustinut in restaurantul Danielei, Debisa Manelista era slabita si chiar daca era la petrecere nu a vrut sa consume alcool.
fara descriere
"A cantat pe 4 martie pentru prima data. Era foarte energica, vesela, nu s-a vazut nimic.  Am fost foarte incantati, tocmai de aia am invitat-o pe 8 aprilie la ziua mea. Am vorbit cu impresarul ei, Liviu, am dat un avans, nu e vorba de asta. Eu vreau sa o ajut si nu reusesc sa dau de ea. Cu cateva zile inainte m-a sunat Liviu si mi-a zis ca nu poate sa vina ca are probleme de sanatate. Mi-a zis ca e internata in spital. Nu m-am gandit ca ea mi-ar face o escrocherie, dar ma gandeam ca poate imi face o gluma. Poate un moment m-am gandit la altceva. Eu si invitatii am asteptat toata noaptea sa vina. Credeam ca e o gluma. L-am mai sunat pe impresar, dar nu mi-a mai raspuns la telefon. Am venit aici pentru ca vreau sa o ajut. Nu pot sa dau de ea. Ii donez chiar si o parte din ficat. Eu sunt sanatoasa, nu am avut probleme. Vreau sa o iau cu mine in Italia. M-am rugat pentru ea", a declarat Daniela.
fara descriere
Liviu Guta a fost invitat si el in platoul emisiunii "Wowbiz" si a confirmat ca Denisa Manelista urmeaza un tratament pentru pacientii care au cancer.
 
"Eu am sunat-o pe Denisa pe numarul ei personal, dar mi-a dat ocupat. L-am intrebat pe Florin Peste cum se simte Denisa. El mi-a zis ca Marian, un prieten de-al nostru, avea cancer, era pe duca si s-a vindecat singur cu un tratament naturist. Am inteles ca Marian se ocupa de ea si ca incepe sa se vindece.Mi-a spus ce e foarte slaba. Mi-a confirmat ca urmeaza un tratament homeopat, mi-a zis ce are exact, dar nu mai tin minte. Cancer, ceva de genul. Denisa nu poate posta nici pe internet pentru ca este foarte slabita. Daca ea a spus ca se simte mai bine, asta inseamnca ca asa e", a spus Liviu Guta.
 
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate