Patroana unui bar din Italia este sigură că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu: „A intrat de două ori la mine şi a spus "Te rog frumos, ajută-mă!"”

O româncă din Italia este sigură că Alexandra Măceșanu a intrat în barul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, familiile celor două adolescente speră în continuare că ele trăiesc. Cazul Caracal ține pe toată lumea cu sufletul la gură și informații halucinainte au început să iasă la iveal.

Două femei de origine română, stabilite în Italia, sunt sigure că au văzut-o pe Alexandra Măceșanu.

„A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: „Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!” Eu i-am răspuns tot în română: „De ce să te ajut?” Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit”, a povestit românca, patroană de bar în Italia.

fara descriere

„Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: "Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România”, a mai povestit femeia care susține că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu din Caracal.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate