Patru femei din Iasi practica samanismul, o religie primitiva cu ritualuri speciale, cu dansuri si formule magice!

In ultimii ani, samanistele iesence au creat un nucleu prin care fac prozeliti sau cauta clienti intre cei cu experiente traumatizante.

Distribuie pe:

fara descriereSamanita Ioana Dumitrescu

Ioana, Angelica, Teresia si Andrada sunt practicantele samanismului de la Iasi. Unele traiesc mai ascunse de lume, altele ies mai usor la lumina sa isi prezinte religia.

”Daca doriti sa incercati tratamentul samanic, atunci stabilim o ora, un loc. Pentru tratamentele acestea trebuie sa existe un schimb de fiecare data. Este de 50 lei pentru o sedinta. Poate vi se deschide un drum”, a spus una din femeile saman din Copou pentru 7est.ro.

Samanismul este definit in dictionare ca fiind o religie primitiva care are la baza credinta ca slujitorii cultului pot influenta spiritele bune sau rele printr-un ritual special, manifestat prin extaz religios, prin dansuri si formule magice, practicata de unele populatii Asia, triburi de eschimosi, indieni din America, populatii din Africa. Samanul Ioana Mady Dumitrescu este profesoara de limba si literatura romana, ea isi actualizeaza blogul cu informatii despre cursuri, impresii personale si diverse metode samanice. Samanista Ioana s-a nascut la Iasi, unde a facut liceul, studii universitare la Facultatea de Filologie, master si doctorat cu tema ”Poetica obiectelor in romanul romanesc”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate