Patru infirmiere din Iași, filmate în timp ce băteau o pacientă cu probleme psihice!

Patru infirmiere din Iași au fost surpinse de camere de supraveghere în timp ce băteau o pacientă. Femeia avea probleme psihice.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Patru infirmiere din Iași au bătut fără milă o femeie cu probleme psihice care era internată la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Psihiatrică de la Hârlău. Grozăvia s-a petrecut în urmă cu 3 ani și jumătate, pe data de 31 decembrie 2015.

Se pare că totul a pornit după ce femeia internată acolo și-a manifestat dorința de a merge la colindat. Insistențele ei le-au făcut pe cele patru infirmiere din Iași să-și iasă din fire și să o ia la bătaie pe femeia de care ar fi trebuit, de fapt, să aibă grijă.

Citeste si: Lili Sandu, primele declarații despre nunta cu Silviu: „Mi-aș dori să fie undeva pe plajă”

Citeste si: Alexandru Arșinel, mărturisiri cutremurătoare după ce a ajuns la Terapie Intensivă

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă așteaptă cu sufletul la gură! Zi importantă pentru celebrul cuplu: „Emoții mari”

Camerele de supraveghere au surprins imaginile în care cele patru infirmiere o loveau cu bestialitate pe pacientă. Acum, la trei ani și jumătate de la nefericitul eveniment, Judecătoria Hârlău le-a condamnat pe cele patru angajate la un an de închisoare cu amânarea pedepsei și la plata a 1000 de lei daune morale pacientei pe care au abuzat-o.

În plus, cele patru infirmiere au fost îndepărtate disciplinar din funcțiile pe care le dețineau la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Psihiatrică de la Hârlău.

sursa foto: captură video

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate