Patru puști au fost surprinși așa într-un magazin, la casa de marcat! Detaliul care a stârnit emoție

Patru puști din Iași au reușit să stârnească emoție printre oameni! Gestul lor le-a adus aminte de copilărie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Moment emoționant în Iași! O gașcă de patru puști a reușit să stârnească emoție și amintiri în rândul oamenilor, după ce o persoană i-a fotografiat și a încărcat imaginea pe rețelele de socializare.

În imagine apar patru puști care au cumpărat dintr-un magazin de bricolaje două tuburi lungi pentru a face cornete! Cei patru băieți au fost surprinși la casa de marcat.

Oamenii de pe rețelele de socializare au intervenit imediat și au depănat amintiri și chiar și-au expus gândurile în legătură cu generațiile din prezent.

Citeste si: Momentul înfiorător în care unui sportiv i se RUPE piciorul în timpul unui concurs! Toată sala a amuțit

Citeste si: Satul din România în care toate femeile sunt gravide, în același timp! Cum a fost posibil

Citeste si: Imaginile terorii! Un stat din SUA a fost lovit de 32 de tornade în 24 de ore. Pagubele sunt majore

”Cornete frate! Lipsește banda izoler, dar cred că au acasă. Ce vremuri...”, ”Mi se par groase tuburile, alea subțiri sunt mai faine, alea mergeau și cu bobițe de strugure...”, ”Noi le furam din șantiere...nu aveam luxul de a le cumpăra”, ”Vintage, frate”, ”Amintiri din copilărie”, ”Ce mai zburau tuburile de la cablu tv din scări, și câtă fugă în jurul blocurilor, ce vremuri...”, ”Noi mergeam și le furam din blocurile în construcție.... De la etajul 10”, ”Vremurile se întorc”, ”Tuburi subțiri, pentru cornete rapide! Ce vremuri! Clasic airsoft, cum e oina pentru baseball”, sunt o parte din mesajele scrise la poză.

Sursă foto: Facebook Ești din Iași dacă

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate