zodii infidele

Zodii care sunt predispuse să-și înșele partenerul

Diverse

Patru zodii care ar putea călca strâmb. Caută constant atenție

Care sunt zodiile care și-ar înșela partenerii. Nativii nu dau niciodată semnale în acest sens.

Sunt patru zodii care nu-și doresc deloc să înșele, dar ajung să o facă, întrucât au prea multe dorințe și sentimente. De aceea, nu se angajează în relații serioase, chiar dacă iubesc cu toată dăruință o persoană. Chiar dacă astrele spun că nativii de mai jos sunt predispuși să calce strâmb, există, bineînțeles, excepții de la regulă. Iată despre ce zodii este vorba.

4 zodii predispuse să înșele

Gemeni

Gemenii se plictisesc repede și nu pot niciodată să aibă o rutină. Sunt terifiați de angajamente de lungă durată, căci se cunosc și recunosc că nu pot fi fideli unei singure persoane, prea mult timp.

Sunt persoane de încredere, dar în cercurile de prieteni, căci în iubire vor claca din cauza nesiguranței și a obișnuinței de a umbla din floare în floare.

Citește și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni lunare pentru cele 12 zodii europene. Vezi ce aduce luna lui Cupidon

Pești

Astrologia spune despre nativii Pești că sunt persoane extrem de sensibile, ceea ce este adevărat. Tocmai din acest motiv, sunt persoane care tind să înșele, pentru a nu ajunge să fie ei cei răniți.

Își doresc relații serioase și se îndrăgostesc, iar nu este în natura lor de a vorbi despre sentimente și ajung să se închidă în ei.

zodii infidele

Zodii care sunt predispuse să-și înșele partenerul

[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Dacă sunt într-o relație și nu se simt fericiți, împliniți, nativii Balanță vor căuta alinarea în altă parte. Sunt conștienți de faptul că vor aduce nefericire în viața partenerilor cu care sunt împreună, dar binele lor este mai important decât acest aspect.

Nu calcă mereu strâmb, decât atunci când simt că se plictisesc, pot mai mult sau partenerul îi ignoră vehement.

Citește și: Fazele Lunii Februarie 2023. Data la care apare Luna Plină

Leu

Persoanele născute în această zodie caută mereu să fie în centrul atenției, orice s-ar întâmpla. Din acest motiv, le este foarte greu să intre într-o relație de lungă durată, căci știu că la un moment dat va interveni rutina.

Nativii vor căuta întotdeauna parteneri care să fie obsedați de ei și să le reamintească în fiecare zi cât de mult îi iubesc și cum nu pot trăi fără ei. În caz contrar, șansele ca Leii să înșele sunt destul de mari.