Paul Surugiu a împlinit 45 de ani și a sărbătorit cu fast! Îndrăgitul artist a fost aplaudat la scenă deschisă

Paul Surugiu a împlinit 45 de ani și a sărbătorit cu fast! Zeci de persoane l-au aplaudat la scenă deschisă pe Fuego.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

În urmă cu doar o zi, Paul Surugiu a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani. Fuego, așa cum îl știe o țară întreagă, este artistul care reușește să facă o mulțime de lucruri și care are un public impresionant.

Cu o carieră de aproape 30 de ani în spate, a reușit să facă performanță atât în televiziune, cât și în pictură, scris, radio, dar și în teatru. De

asemenea, de-a lungul anilor, a reușit să ofere publicului său diversitate, calitate și profesionalism. 

Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Fuego și-a celebrat ziua de naștere pe scenă, acolo unde este cel mai obșinuit să fie și să se simtă cu adevărat el.

De la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Național „ION LUCA CARAGIALE” din București, îndrăgitul artist și-a așteptat fanii, dar și prietenii de o viață să îi fie aproape într-o zi atât de importantă.

Fuego zi de naștere
Fuego, sărbătorit pe scenă

Citeste si: Fuego: „Nu am regrete de ziua mea!”. Artistul își sărbătorește ziua de naștere printr-un concert live

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Pe rimtul celei mai cunoscute și iubite piese ale artistului "Sărut femeie, mâna ta!", oamenii care îl susțin de o viață întreagă i-au oferit zeci de cadouri, buchete de flori, cuvinte frumoase, tort, dar și îmbrățișări. Timp de aproximativ 15 minute, Paul Surugiu a primit aplauze la scenă deschisă și s-a bucurat de gesturile și cuvintele deosebite primite din partea fanilor. Artistul a primit chiar și un tort din partea celor care au mers la concert, semn că fanii îl îndrăgesc cu adevărat.  

Fuego zi de naștere
Fuego

Fuego zi de naștere

Fuego, gânduri sincere la 45 de ani

A ajuns la vârsta de 45 de ani, dar recunoaște că încă nu a făcut nici măcar jumătate din lucrurile pe care și le-a propus în carieră. Este extrem de determinat și profesionist, iar acest lucru îl cunoaștem cu toții. 

Pe pagina sa de socializare, Fuego a postat un mesaj sincer, în care vorbește deschis despre lucrurile pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale și pe care urmează să le mai facă, pentru că știm că îi iese tot ce își propune!

„Azi e ziua mea! Ce bucurie mai mare decât aceea că știu că sunt iubit de voi, sunt sănătos, am mintea pe umeri și multă putere de muncă? Fac 45 de ani! Nu-i simt deloc și sunt gata să o iau din nou de la capăt, cu aceeași forță! Am și bucurii și tristeți, am speranțe, ambiții și multă dragoste de oferit publicului meu, cel care mă răsfață de atâția ani! N-am suferit niciodată de complexul trecerii timpului! Am făcut tot ce mi-am propus. Am luptat și m-am lovit de multe opreliști. Am suferit mult și-am fost pe nedrept judecat.

Citeste si: Paul Surugiu, Fuego, concert extraordinar la Teatrul Național București, pe 23 august, de ziua lui de naștere

Am strâns în suflet durerea și mereu m-am regenerat pentru că am un fel de putere interioară care nu-mi dă pace să stau. Am trudit cu sânge, am dat din coate, mi-a păsat, am avut voință și răbdare. Am ajuns pe mai multe capitole artistice și sunt fericit că rămâne muzica mea, de mai multe genuri, rămân emisiuni de colecție, picturi speciale, editoriale și spectacole pe care sigur oamenii și le vor aminti. Îmi doresc să fiu la fel ca până acum, voi să-mi fiți aproape și sa fiu sănătos!”, a notat Fuego pe Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Paul Surugiu, Fuego, concert extraordinar la Teatrul Național București, pe 23 august, de ziua lui de naștere

Fuego, anunț trist pentru fanii săi! Artistul a răbufnit: „Sunt extrem de trist când văd că...”

Fuego, mesaj emoționant pentru Irina Loghin, de ziua ei! „Te iubesc, mamă”

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

Vestea momentului pentru cei care au TELEFOANE MOBILE! Anunțul cumplit venit chiar acum

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies