Paul Walker nu ar fi trebuit sa se afle in masina care i-a adus sfarsitul! Afla ce s-a intamplat cu doar cateva minute inainte sa ia decizia fatala

Paul Walker nu trebuia sa se afle in Porsche-ul Carrera GT in care si-a pierdut viata sambata trecuta, au aflat anchetatorii.

Distribuie pe:

fara descriere
Culmea! Un angajat al garajului detinut de Walker si Roger Rodas e de vina pentru ca cei doi au plecat la drum in masina. Rodas si Walker s-au urcat in masina dupa ce angajatul a avut patru incercari nereusite de a parca masina.

Porsche Carrera GT e o masina cu 600 de cai, are cutie manuala si e pregatita mai mult pentru circuit decat pentru sosea. Angajatul s-a dat batut iar Rodas a decis sa rezolve problema personal. Paul Walker a avut ideea insa ca cei doi sa mearga la evenimentul caritabil in bolidul de 400.000 de euro iar pe drum s-a petrecut evenimentul tragic.

Accidentul s-a petrecut in apropiere de strangerea de fonduri pentru victimile din Filpine iar fiul de 8 ani al lui Rodas a vazut explozia si a inceput sa tipe: kalooga_36441" Tatal meu, tatal meu e acolo!".

"Angajatul s-a chinuit sa urce masina pe o rampa, dar n-a reusit. Masina e foarte puternica si are cutie manuala, e greu de controlat. Roger i-a zis tipului sa-l lase pe el, ca o va parca fara probleme. Apoi Paul a sarit in locul pasagerului. Paul i-a sugerat sa scoata masina la o plimbare, oricum urmau sa plece la eveniment", povesteste un angajat al garajului detinut de Walker si Rodas pentru Daily Mail.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate