Paula Chirilă a scăpat ”porumbelul” în direct, la TV! Ce va face de Crăciun

Paula Chirilă a surprins pe toată lumea atunci când a recunoscut că a divorţat, iar mărturisirile făcute de vedetă nu se opresc aici, întrucât ea a dezvăluit că va petrece Crăciunul alături de Marius Aciu.

Autor: T.S.
După ce au divorţat, Paula Chirilă şi Marius Aciu au rămas în relaţii bune de dragul fiicei lor, Carla, motiv pentru care de Crăciun vor fi împreună. 
 
"Nu ne-am certat. Am zis că nu mai vorbesc despre asta. Nu a fost nimic tradiţional, cu bătăi.... A fost o discuţie normală, exact cum vorbesc acum. S-a aşternut vremea, mai mulţi factori.
Nu am fost supăraţi unul pe celălalt, nimic. Noi ne înţelegem bine acum. Port o amintire foarte frumoasă. Au fost 12 ani cu bune şi cu rele"
, a spus Paula Chirilă.

 

Mai mult de atât, ea a recunoscut că va găti friptura preferată a fostului soţ:  "Vom fi împreună de sărbători. De Crăciun vine, vine Moşul, fac friptura aia bună care îi place lui. N-aş vrea să escaladăm subiectul cu Carla, am discutat cu ea, dar încă nu am adâncit foarte mult subiectul. Nu înţelege ea anumiţi termeni. Mama a stat tot timpul cu Carla. E greu, cumva mi-e greu, mă simt şi vinovată", a mai spus Paula Chirilă. 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies