Paula Chirila, in lacrimi, la carma emisiunii! Ce s-a intamplat dupa ce Mirela Boureanu Vaida i-a dat un telefon?

Paula Chirila este prezentatoarea aleasa sa o inlocuiasca pe Mirela Boureanu Vaida, la emisiunea matrimoniala pe care proaspata mamica o prezinta de ani de zile.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereDespre plecarea ei de la emisiune, Paula Chirila a vorbit cu regret, iar intr-un interviu acordat unui post TV, vedeta a marturisit ca inceputul a fost extrem de dificil, iar publicul si concurentii cu greu au acceptat-o. (Mirela Boureanu Vaida se intoarce pe micul ecran! Ce se va intampla cu Paula Chirila?)

fara descriere
Mirela Boureanu Vaida a incercat sa o imbarbateze de la distanta si sa ii explice ca este firesc ca fanii show-ului sa o respinga la inceput. fara descriere
"Am discutat şi cu Mirela. Şi ea a trecut prin aceleaşi lucruri extrem de dure, aceleaşi reacţii de respingere. Oamenii s-au obişnuit cu cineva, şi după mine, dacă eu plec, dacă termin mandatul şi plec şi vine altcineva şi următorul va fi considerat cel mai... Mai bine era cu Chiriluţă. (...) Am înţeles lucrurile astea, mi-a fost greu la început. Eram cu pastilele în poşetă, eram cu calmante. Veneam plângând, plecam plângând",  a povestit Paula Chirila.

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate