Paula Chirila s-a mutat in casa noua!

Dupa indelungi cautari, Paula Chirila a reusit sa isi gaseasca locul ideal in care sa se mute. Vedeta de la Kanal D locuieste de cateva zile, intr-un apartament superb din zona Baneasa, impreuna cu mama si fiica ei.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere“In ultima vreme, am fost la sute de vizionari, dar nimic nu era asa cum imi doream! In urma cu o saptamana insa, am avut norocul de a gasi apartamentul in care locuim, care este exact pe sufletul meu, mare si primitor! De cand m-am mutat acolo ma simt minunat, chiar daca acum totul arata ca un santier! Nu am reusit sa pun mobila unde trebuie, mai am multa aparatura de cumparat, iar lucrurile sunt in mijlocul casei! Culmea, a trebuit si sa spal de mana, dar nu ma plang! In scurt timp, voi putea sa rezolv toate aceste probleme. Pentru mine, important este ca gasit locuinta potrivita, iar fetita mea este linistita”, a declarat actrita.

Paula Chirila modereaza, alaturi de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietena”, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate