Paula Iorga, mesaj emoționant în ziua în care Leo Iorga ar fi împlinit 55 de ani! „Puiul meu drag, iubirea vieții mele”

În ziuaîn care Leo Iorga ar fi împlinit 55 de ani, soția lui, Paula Iorga, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Paula Iorga suferă cumplit după moartea lui Leo Iorga. Astăzi, 2 decembrie, artistul ar fi împlinit vârsta de 55 de ani. Din păcate, a fost răpus de cancer, iar familia își revine cu greu după aceată pierdere.

Paula Iorga a publicat un mesaj emoționant în caer a spus cu sinceritate ce sentimente o încearcă astăzi, la o lună după trecerea în neființă a marelui artist cu care a fost căsătorită și căruia i-a dăruit doi copii.

Citeste si: Cornel Galeș a postat de 241 (!!!) de ori acest mesaj pe Facebook, înainte să moară! Ce le-a transmis băieților Ilenei Ciuculete, cu care se războia pentru avere?

Citeste si: Claudia Păstrășcanu a câștigat prima bătălie în procesul de divorț împotriva lui Gabi Bădălău. Ce au decis magistrații

Citeste si: Serialul de comedie „Moldovenii”, vizionat de peste un milion de fani! Kanal D, in topul televiziunilor din Romania, cu episodul difuzat sambata seara

fara descriere

Mesajul emoționant trasnmis de Paula Iorga, soția lui Leo Iorga

„La mulți ani în odihnă veșnică, acolo unde nu exista întristare, durere sau suspin, de-a dreapta Tatălui, Puiul meu drag, iubirea vieții mele! Mi-e tare, tare, tare dor de tine de zâmbetul tău mirific, de glumele noastre năstrușnice, de ochișorii tăi frumoși, prin care-ți vedeam sufletul bun si minunat.

Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit în aceasta viața, pentru dragostea nemărginită, din care împreună am zămislit adorabilii noștri băieți, pe Edy și Paul prin care curge sângele tău, ptr acel "te iubesc atât de mult cât sa îmbătrânim împreună" și "tu ești viata mea nu numai sotia mea"...

fara descriere

Ai plecat împăcat lasandu-ne aici îndurerați dar împăcati ptr ca am reușit sa ne bucuram unii de alții cât de mult a vrut Bunul Dumnezeu să ni te lase...Te-am iubit enorm și te voi iubi mereu necondiționat, jumătatea mea Divină ! ❤️👼”, a scris Paula Iorga pe Facebook.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate