Paula Seling a lansat un nou single... Solo!

Paula Seling a dovedit, de-a lungul anilor, ca este una dintre cele mai bune voci, pe care tara noastra le are. A reprezentat Romania, de doua ori, la Eurovision, si a reusit sa cucereasca inimile a milioane de ascultatori, din intreaga lume, cu talentul ei.

Distribuie pe:

Acum, frumoasa artista isi lanseaza single-ul Solo, o piesa de suflet, la care a lucrat intens alaturi de echipa ei.

fara descriere"Piesa "Solo" este rezultatul unor colaborari frumoase intre Daniel Alexandrescu, membru al trupei K1 si Tuan care m-a încântat cu creativitatea lui pe partea sa de rap; versurile strofelor si bridge-ului  ii aparţin lui Mircea Rusu, un artist drag mie cu care am păsit prima oara pe scena Cerbului de Aur in 1995 alături de Narcisa Suciu si trupa AXA si de la care am învăţat enorm despre scena, arta si compoziţie.  Versurile refrenului ii aparţin tot lui Daniel.

"Mi se pare un cântec foarte proaspăt, cu versuri pline de poezie dar atat de naturale si de sincere cum numai artişti mari sunt in stare sa "producă". Sunt norocoasa sa "imi fie încredinţata" aceasta piesa si sper sa pot sa-i dau exact ceea ce merita, de fiecare data, pe scena. Daca va place si o ascultaţi, eu sunt cea mai fericita.", a spus Paula.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate