Pazea! Sanii obraznici au evadat din cupa sutienului. Dana Savuica, cu sfarcurile la vedere intr-un hotel de cinci stele! Uite cum am prins-o!

Desi luna viitoare va implini 44 de ani si a fost prima vedeta din Romania care a pozat goala in primul numar al revistei Playboy Romania, in 1999, Dana Savuica nu are nicio problema in a-si arata nurii.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSutienul decupat adanc i-a creat probleme Danei SavuicaPrezenta ieri seara la deschiderea magazinului Dolce& Gabbana, eveniment care a avut loc la hotelul Marriot din Capitala, Dana Savuica a avut ceva de furca cu tinuta sa. fara descriereImbracata intr-o fusta cocheta, cu aplicatii cusute manual, pe care a asortat-o cu o bluza din matase fina si transparenta si avand pe deasupra o blana pe care a imprumutat-o din garderoba mamei ei, vedeta a fost prinsa pe picior gresit. fara descriereSfarcurile sanilor au inceput sa se vadafara descrierePata maronie din jurul sfarcului se vede cu ochiul liberMai exact, a stat cu sfarcul sanilor la vedere, acestia evadand din cupele sutienului foarte decoltat care s-a dovedit a fi un accesoriu absolut inutil. fara descriereSanii Danei Savuica sunt fermi si dau sa iasa din cupele sutienului Astfel, Dana Savuica a oferit o priveliste de milioane ce a putut fi admirata pe viu si nu in reviste, de toata suflarea masculina prezenta la eveniment.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate