Paznicii cimitirului Sfanta Vineri sunt in alerta! Mormantul primului sot al Gabrielei Firea e plin de flori si hotii ii dau mereu tarcoale! Locul de veci e acoperit cu trandafiri! FOTO si VIDEO EXCLUSIV!

Primul sot al Gabrielei Firea s-a stins la doar 54 de ani, la inceputul lui 2010, in urma unor complicatii survenite dupa un transplant de rinchi. A fost inmormantat la cimitirul Sfanta Vineri, evenimentul fiind unul discret, de care au stiut numai apropiatii familiei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Locul de veci al lui Rasvan Firea a devenit o atractie turistica pentru curiosii care merg la cimitirul Sfanta Vineri sa vada mormintele numeroaselor celebritati ce se odihnesc acolo pentru eternitate. Mormantul este pitoresc si in fiecare zi din an este plin cu flori.

Cateodata vazele sunt tixite de lalele, alteori de margarete. La inceputul toamnei insa, baietii primului sot al primarului Capitalei i-au dus tatalui trandafiri, zeci de trandafiri albi si rosii.

Paznicii cimitirului sunt foarte atenti pentru ca nu o data au surprins persoane care au incercat sa ia florile de la locul de veci.

Vezi ce declara paznicii cimitirului despre hotii de flori doar pe stirilekanald.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate