PDL-istii si-au impartit locurile din Parlament la restaurant?

Suparati nevoie mare sunt PDL-istii dupa alegerile de duminica. S-au ales cu doar cateva locuri in Parlament, iar doritorii de un scaun caldut pentru patru ani, sunt multi. Si cei mai multi au ramas pe dinafara.##VIDEO8621##

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereTraian Ungureanu si Cristian BoureanuPostul de parlamentar este unul ravnit. Leafa merge, timpul trece! Din pacate, pentru multi candidati PDL alegerile nu au fost de bun augur. Asa ca s-au trezit ca trebuie “sa se bata” pentru un loc de parlamentar. Cei care nu au reusit sa obtina prima pozitie in colegiile unde au candidat, mai au o sansa la redistribuire.

fara descriereCristina TrailaProbabil, despre acest lucru au discutat, cu listele in mana, cativa PDL-isti luni dupa-amiaza la un restaurant din cartierul 1 Mai al Capitalei. Adrian Videanu, Cristian Boureanu, Traian Ungureanu, Cristina Traila sunt cativa dintre politicienii surprinsi de paparazii WOWbiz.ro la masa in acel restaurant.

fara descriereAdrian VideanuDupa figurile ingandurate pe care le aveau la iesirea din local, nu credem ca s-au intalnit doar pentru a lua o masa intre prieteni. Mai ales, ca surse din apropierea PDL sustin ca si alti politicieni de vaza au participat la intalnire, iar rezultatul nu prea a fost pe placul multora. Sa-si fi impartit PDL-istii locurile din Parlament?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate