Pe 6 mai, Lenny Kravitz, live la Cluj Napoca! Artistul și-a compus multe piese inspirat de vise, în urma unui turneu mondial

Pe 6 mai, Kanal D si WOWbiz.ro asigura perimetrul de distractie cu Lenny Kravitz, live la Cluj Napoca! Lenny Kravitz promite un show incendiar, așa cum și-a obișnuit fanii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Pe 6 mai, Kanal D si WOWbiz.ro asigura perimetrul de distractie cu Lenny Kravitz, live la Cluj Napoca!

Iată cele mai interesante lucruri despre Lenny Kravitz. S-a iubit cu cele mai frumoase femei din lume și a avut un stil unic de a compune piesele. Chiar el recunoaște cum a făcut acest lucru.

Vibrația subliniază muzica și mișcarea. Lenny Kravitz traduce această forță naturală în artă și, în cele din urmă, într-o chemare la acțiune. Cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentalistul câștigător al Premiului GRAMMY®, de patru ori, aduce melanjul de rock 'n' roll, funk, blues și soul pe care l-a patentat încă din 1989 în cel de-al unsprezecelea album, Raise Vibrations.

Receptiv la inspirația tinerilor, dar luminat de trei decenii de înțelepciune, albumul reprezintă o renaștere creativă puternică și un produs creativ plin de îndrăzneală, strălucitor și genial, care se potrivește cu moștenirea lăsată până acum și cu spiritul său nemărginit.

El explica. "Când am spus Let Love Rule în debutul meu, trăiam asta eu însumi. Este aceeași idee cu Raise Vibrations. Fac o alegere conștientă pentru a merge într-un alt loc care cred că dă rezultate mai bune. Simt că vibrația pe care o avem colectiv nu reușește. Trebuie să ajungem mai sus. Trebuie să fim mai atenți, spirituali, iubitori și deschiși. Nu te mai gândi la granițe, cutii și forme imaginare de separare. Suntem toți pe planeta Pământ împreună. Trebuie să facem mai bine. Comunic prin muzică cel mai bine. Creez ca să mă inspir și, dacă pot inspira pe alții, atunci este frumos. "

Citeste si: Top 5 tinute potrivite pentru birou in aceasta primavara

Citeste si: Meteo pe o lună! Vremea se îmbunătățește după Paște

Citeste si: Meghan Markle a născut? Vești de la Casa Regală!


Având în vedere ambiția acestei viziuni, se pare că Kravitz a găsit inspirația într-o serie de vise, în urma unui turneu mondial. Insoțit de chitaristul Craig Ross, care a ajutat la crearea albumului, Kravitz a produs și a interpretat personal totul, de la chitară, bas, tobe și pian la bongos, glockenspiel, Moog, Fender Rhodes, Coral Sitar, Kalimba și multe altele.

"A fost într-adevăr înmânată mie", recunoaște el. "A fost un caz de liniște și de așteptare. Odată ce am scris prima idee , m-am simțit conectat. Lucrul cel mai bun este când intri în locul ăsta, cu porțile deschise. A continuat luni întregi. Am auzit melodii în mijlocul nopții și am făcut albumul.

Cum s-au născut piesele lui celebre

Susținând o tradiție îndelungată de aventură, fiecare cântec are o viață proprie. Sunetul de chitară acustică se îndreaptă spre un refren înflăcărat la "5 More Days Til Summer". Sunetul unei pedale wah wah se dovedește la fel de melodioasa ca și refrenul, pe măsură ce împărtășește o poveste auzita într-un bar.
"Este o poveste despre un bărbat mai în vârstă, având cam 60 de ani", explică el.

"El nu are o soție, lucrează în schimbul de noapte, doarme în timpul zilei și a văzut întuneric atât de mult timp. El și-a pus deoparte niste bani și urmează să-și ia prima vacanță. M-am gândit la viața pe care o trăia și la fantezia pe care urma să o aibe. L-am văzut transformându-se în sinele lui mai tânăr și reluând ceea ce ar fi trebuit să trăiască înainte, chiar dacă el era într-un corp mai vechi. Este o melodie pop dulce si plină de bucurie. "

La celălalt capăt al spectrului, melodia de șapte minute, "It’s Enough", este una dintre cele mai lungi compoziții din catalogul său și o analiza tensionată și necesară asupra stării globale. Pianul cinematografic și bassul funky propulsionează această călătorie spre un pasaj de cuvinte vorbite provocatoare, în fața secțiunii live de corn - Ludovic Louis, Harold Todd și Michael Sherman - însuflețește momentul și lasă ascultătorilor un solo de saxofon care prinde aripi. Înainte de această pastișă auditiva imprevizibilă, fiecare vers cere schimbare, iar îmbunătațirea umanității de care natura umană are cu siguranță, capacitatea, dar aparent aceasta este pierdută din vedere în timpurile noastre.

"Oamenii se ridică în picioare", scrie el. "Am avut destul rasism și oameni de culoare tratați diferit și uciși. M-am săturat de război. M-am săturat de distrugerea mediului. Trebuie să ne întoarcem pe drumul cel bun, să evoluăm printr-o mai bună înțelegere. "

În plus, granițele sunt distruse, piesa se încheie pe o interpretare live de tobe native americane, emanând unitate tribală și putere. Vocile tremurate și conflictul intens prezentat declanșează întrebarea din titlu "Who Really Are The Monsters?

Pe 6 mai, Kanal D si WOWbiz.ro asigura perimetrul de distractie cu Lenny Kravitz, live la Cluj Napoca!

Bilete sunt disponibile pe iabilet.ro, eventim.ro și lennykravitz.emagic.ro, așa că trebuie să vă grăbiți pentru a prinde cele mai bune locuri.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate