Pe asta n-ai văzut-o! Românul care doarme în sicriu şi mănâncă de la ”donatorii consensuali”

Andreas Bathory este tânărul care face toate aceste lucruri! Citeşte materialul de mai jos pentru a-i afla povestea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andreas Bathory, sau cel puţin aşa se autointitulează, este un tânăr român care este cunoscut peste hotare pentru modul în care arată, dar şi pentru modul în care trăieşte!

Andreas locuieşte în catacombele Castelului Bran, doarme în sicriu şi se hrăneşte cu sânge. Ce nu trebuie să trecem cu vederea este faptul că tânărul susţine că este liderul ”Ordinului Dragonilor” din Transilvania.

”Mâncăm numai de la donatorii consensuali. Ai fi surprins cât de mulţi oameni se oferă liber, dacă îi spui că eşti un vampir. Acum patru ani, el a venit la mine în visele mele. Era într-o cameră întunecată, numindu-mă <>. Nu cred că sunt urmaşul lui, dar mai degrabă m-a ales să-i transmit mesajul şi tradiţiile noii generaţii. După acea noapte, am adus o ofrandă la locul unde a fost ucis. Dacă mi-ar fi spus cineva toate astea acum un deceniu, ar părea o fantezie, dar dacă te-ai confrunta cu forţele pe care le am, ai înţelege”, a spus Andreas într-un interviu pentru The Mirror.

De asemenea, tânărul a mărturisit că partea sexuală nu este atât de importantă: ”Ca vampir, dorinţele deviante sexuale, fetişurile cu sânge sau BDSM nu sunt îndeplinite. Nu este calea vampirilor”.

De asemenea, şi înfăţişarea este foarte importantă pentru Andreas Bathory. Tânărul preferă să se îmbrace într-un stil gothic, caracteristic, cu accesorii, dar nici make-up-ul nu este lăsat deoparte.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate