Pe ce țări a pus stăpânire noua tulpină Delta a virusului SARS-COV-2? Ce spun autoritățile din România despre această tulpină

Cu toate că în ultimul timp pandemia de coronavirus se arată a fi pe final, o nouă tulpină Delta provoacă un număr record de infectări și inspiră multă neliniște la nivel mondial.

Pe ce țări a pus stăpânire noua tulpină Delta a noului virus SARS-COV-2? Când este așteptat acest moment în România?
noua tulpină Delta a noului coronavirus[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Redactia WOWbiz

In articol:

Tulpina Delta a noului virus SARS-COV-2 ar fi fost descoperită pentru prima dată în India. Această tulpină este supranumită și tulpina indiană deoarece ar fi fost descoperită pentru prima dată în India, locul în care virusul COVID-19 a distrus populația și țara în ultimul timp, ajungându-se la aproximativ 31 de milioane de infectări și peste 400.000

de decese.

Tulpina Delta de COVID-19 a dus la o creștere neașteptată a numărului de infectări în India datorită faptului că această tulpină este mult mai contagioasă decât cele de până acum, dar și pentru că în majoritatea zonelor din această țară, rata de vaccinare se îndreaptă spre 0.

Citeste si: Ne vom întoarce la masca de protecție atunci când va veni valul patru al pandemiei de COVID-19?! Răspunsul dat de Valeriu Gheorghiță

Pe ce țări a pus stăpânire noua tulpină Delta a noului virus SARS-COV-2? Când este așteptat acest moment în România?
noua tulpina Delta a noului coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Tulpina Delta a noului virus SARS-COV-2 predomină în țările ce au legături cu India

Tulpina Delta a început să predomine, în special, în țările care au legături apropiate cu India, cum ar fi: Australia, Marea Britanie, Brazilia și țări slab dezvoltate, unde rata de vaccinare înclină spre a fi nulă.

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

Specialiștii ne atrag atenția în legătură cu noua tulpină Delta și spun că această tulpină reprezintă valul patru al pandemiei de coronavirus care urmează să lovească în toamna anului 2021. Acestea se datorează și faptului că rata de vaccinare la nivel global este încă una mică, iar testele efectuate au arătat că anticorpii dezvoltați nu asigură o imunitate ridicată față de tulpina Delta a noului coronavirus.

Până în prezent, tulpina Delta ar fi fost descoperită în peste 100 de țări și ar fi produs probleme mari și agitație constantă în țările unde sistemul de sănătate este deja firav.

Citeste si: Când se pot imuniza românii cu a treia doză de vaccin împotriva COVID-19. Anunțul făcut de medicul Adrian Marinescu

Autoritățile din România vorbesc despre tulpina Delta a noului coronavirus

Forțele de ordine din țara noastră prevestesc un scenariu trist atunci când vine vorba despre tulpina Delta a noului coronavirus. Toate astea și din cauza faptului că viteza cu care se vaccinează românii a scăzut drastic în momentul în care au fost eliminate majoritatea restricțiilor impuse.

Valeriu Gheorghiță, șeful de vaccinare împotriva SARS-COV-2, a declarat că tulpina Delta este extrem de periculoasă și contagioasă și că o singură persoană infectată cu această tulpină, poate infecta până la șapte persoane într-o perioadă foarte scurtă de timp.

"Fără a crește numărul de persoane vaccinate, va fi foarte greu să evităm mai târziu o creștere a numărului de cazuri" este mesajul transmis de Valeriu Gheorghiță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bilanț coronavirus, 13 iulie 2021! Au fost anunțate 51 de cazuri noi

Ce trebuie să știm despre testele de anticorpi COVID-19. "Nu există niciun motiv pentru care persoanele vaccinate ar trebui să-și monitorizeze titrul de anticorpi"

Valeriu Gheorghiță, avertisment dur în privința cazurilor noi de COVID-19: ”Un caz raportat ascunde zece neraportate”

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies