Pe Cezar Ouatu il da modestia pe-afara! Vezi cu ce a ajuns sa se laude

Cezar Ouatu a fost pe val in 2013, cand a participat la Eurovision. De contratenorul de care nu auzisera foarte multi pana atunci, asta si pentru ca fusese mult timp plecat in strainatate, s-a intors acum in tara.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereMai exact in Ploiesti, acolo unde s-a nascut si a facut liceul. Ouatu a studiat apoi in Italia si a cantat pe multe scena mari ale lumii. Acum, se afla in tara, la anul fiind si concurent la emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Recent, intr-un interviu acordat presei ploiestene, Cezar Ouatu a declarat: “Acum, ma uit cu placere pe Wikipedia, la descrierea Ploiestiului, unde, la categoria Personalitati, apare si Cezar Ouatu. Daca pot aduce un aport, il aduc, pentru a-mi lasa amprenta in Ploiesti; nu o fac doar pentru niste bani in plus. Sunt legat de acest oras; am calatorit foarte mult, dar ma intorc aici pentru impactul pe care il am asupra ploiestenilor mei. Am impact si in alte locuri, dar ma simt bine la mine acasa, cu oamenii mei, cu salile in picioare la un concert. Se intampla, uneori, sa organizezi evenimente la tine acasa, dar sa nu ti se deschida toate usile. Iata ca, totusi, muzica e suverana si ne uneste pe toti. Vreau, prin nume si voce, sa transform orasul intr-un obiectiv cultural”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate