Pe cine îşi doreşte Ioana Tufaru ca preşedinte al României! E vorba despre un actor celebru care va candida la alegeri: „Eu îl susţin!”

Amicii au aflat pe cine îşi doreşte Ioana Tufaru ca preşedinte al României.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret pe cine îşi doreşte Ioana Tufaru ca preşedinte al României. Ea este o mare admiratoare a actorului Bogdan Stanoevici, care a anunţat că va candida, ca independent, la alegerile pezidenţiale de la finalul acestui an. (vezi ce problemă gravă de sănătate are iubitul Ioanei Tufaru)

Citeste si: Cele mai noi imagini cu Ioana Tufaru! A slăbit 75 de kilograme! Vezi ce urmări neplăcute a avut slăbitul brusc! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante! "Îi mai dau palme la fund" VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Șoc total! Cât a cheltuit Ioana Tufaru, în două săptămâni, la mare! Vezi cât a costat cazarea și unde a mâncat fiica Andei Călugăreanu! Exclusiv!

Pe cine îşi doreşte Ioana Tufaru ca preşedinte al României: “Om drag şi minunat, cu suflet curat şi frumos"

“Om drag şi minunat, cu suflet curat şi frumos.....un om care candidează la alegerile prezidenţiale şi eu îl susţin! Mulţumesc mult, om frumos!”, a postat Ioana Tufaru la o fotografie care o înfăţişează alături de Stanoevici.

fara descriere

Pe cine îşi doreşte Ioana Tufaru ca preşedinte al României. E e un spectator fidel al spectacolelor în care joacă Bogdan Stanoevici

E clar pe cine îşi doreşte Ioana Tufaru ca preşedinte al României. Ioana e un spectator fidel al spectacolelor de teatru în care joacă Bogdan Stanoevici. Într-o discuţie cu prietenii, pe facebook, Ioana a spus despre Stanoevici: „Îl ador!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate