Pe Dana Săvuică o cunoaște toată țara, dar uite cum arată fiica ei, Julie, la 26 de ani! E o adevărată frumusețe

Julie, fiica Danei Săvuică, are 26 de ani acum! Tânăra i-a moștenit frumusețea mamei sale, așa cum se observă din ultimele poze cu ea.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu s-au despărțit la sfârțitul lui 2015, după 25 de ani de relație și 22 de căsnicie. Cei doi au divorțat la notar.

Ulterior, Dana Săvuică oferea informații legate de cel care i-a fost partener mai bine de 20 de ani, tatăl lui Julie.

fara descriere

"Eu am ţinut foarte mult la părearea soţului meu, ca să nu se simtă complexat. El a fost bărbatul în casă. Nu ştiu cum a perceput el lucrurile, dar eu mi-am dat silinţa. Eu de-a lungul căsniciei am făcut  efortul să fiu o mamă bună, o soţie bună... Lăsând la o parte acest aspect al celebrităţii, pe care soţul meu l-a gestionat foarte greu, pentru că nu este uşor să fii cu o femeie, cred că am obosit. S-a întâmplat un declic şi nu am vrut să ne certăm în fiecare zi, aşa că mai bine ne-am zis că ne despărţim şi rămânem prieteni. Nu trebnuie să rămâi într-o căsnicie pentru că ai o casă, o maşină sau o afacere împreună. Inima şi sufletul sunt mai importante şi dacă simţi că acolo doare...mai bine te eliberezi de tot. Şi nici copilul nu mai suferă.

Eu am decis lucrul acesta. Cred că am fost eu cea care s-a maturizat şi am tăiat răul de la rădăcină. Am zis să ne vedem noi de pasiunile noastre, fiecare cum ştie mai bine. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei", a mărturisit Dana Săvuică la TV.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate