Pe ei nu o sa-i mai vedeti in Parlament in urmatorii patru ani!

PDL este marele infrant dupa alegerile parlamentare de duminica. Cu un procentaj sub 17%, conform ultimelor date furnizate de Biroul Electoral Central, ARD, alianta din care face parte si PDL va avea un numar redus de parlamentari.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Pe lista celor care au pierdut alegerile in colegiile in care au candidat se afla multe personaje importante din partid. Acesti politicieni mai o sansa sa prinda un loc in Parlament doar in cazul in care PDL face o redistribuire in cadrul partidului.

fara descriereRoberta AnastaseFostul presedinte al Camerei Deputatiei, Roberta Anastase a pierdut alegerile in Colegiul 11 Ploiesti Vest. Ea mai are o sansa sa intre in Parlament daca se situeaza printre primii trei candidati in colegii de deputat din Prahova din partea ARD ca numar de voturi.

fara descriereVasile BlagaChiar presedintele PDL, Vasile Blaga a pierdut alegerile. El nu a reusit sa obtina in colegiul din Timis unde a candidat voturile necesare intrarii in Parlament. Exista zvonuri ca Blaga chiar va demisiona din functia de presedinte al PDL.

fara descriereCezar PredaCezar Preda a pierdut fotoliul din Parlament. Prim-vicepresedintele PDL si-a anuntat si demisia din functia de conducere pe care o detine in partid.

fara descriereCristian BoureanuCristian Boureanu este un alt membru al PDL care nu va mai intra in Parlament in urmatorii patru ani. El a pierdut alegerile in colegiul din Vaslui in care a candidat.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate