Pe el l-ați văzut la Puterea dragostei, dar nimeni nu o știe pe cea mai importantă persoană din viața lui! Andrei Verdeș are o soră de nota 10

Andrei Verdeș are o soră foarte frumoasă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

În ciuda faptului că nu a stat foarte mult în casa Puterea dragostei, Andrei Verdeș a fost unul dintre concurenți care au avut o relație foarte bună cu fetele din show-ul amoros.

Din păcate, el a părăsit competiția destul de devreme, dar a rămas în atenția iubitirilor formatului din Istanbul, care îi urmăresc evoluția pe adresele de socializare.

Citeste si: Anunțul de ultimă oră al ANM! Un ciclon mediteranean lovește România după furtuna devastatoare din Grecia!

Citeste si: Peste 1000 de oameni stau la coadă să adopte o fetiță abandonată într-o pungă de plastic, pe marginea drumului

Citeste si: Cum se apără procuroarea care a târât-o pe Sorina afară din casa asistenților maternali: „Nu am ce să-mi reproșez”

fara descriere

Andrei Verdeș de la Puterea dragostei și-a sărbătorit sora și ce spune despre ea

Drept dovadă, nu au putut trece printr-un moment special din viața lui. Concret, Andrei Verdeș de la Puterea dragostei și-a sărbătorit sora! Ieri, Andrea a împlit 32 de ani, iar bărbatul a și postat o poză cu tânăra, care arată foarte bine, este frumoasă și tonică. Apoi, în premieră pentru WOWbiz.ro, avea să facă și o mărturisire de suflet. ”Ea e... cea mai importantă persoană din viața mea!”, au fost cuvintele lui Andrei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate