Pe Ellie White o face sa planga, pe Antonia o soarbe din priviri. Logodnicul brunetei, suspect de apropiat de "gagica lui Velea"

Surprize, surprize, in cazul cuplului Ellie White – Doru Tinca. Desi relatia celor doi e pe butuci, managerul nu se arata tocmai afectat de cele intamplate sau reuseste cu brio sa-si ascunda framantarile. Cum cu logodnica sa isi petrece din ce in ce mai putin timp, iata ca Doru a inceput sa se afiseze in compania altor frumuseti autohtone. Iar Antonia a reusit sa-i fure multe priviri galese.

Distribuie pe:

fara descriereEllie si Doru au avut o disputa in parc, la sfarsitul saptamanii trecuteDupa o relatie de cinci ani, Ellie White si Doru Tinca traverseaza un moment de impas, cei doi devenind mult mai reci, unul cu celalalt. Desi refuza sa vorbeasca despre motivele care au condus la acest moment delicat, e limpede ca fericirea a cam zburat din casa lor, fotografiile prezentate la inceputul saptamanii, de WOWbiz.ro, valorand mai mult decat o mie de cuvinte, in acest sens. Cei doi au iesit la plimbare cu fiul lor, in varsta de un an, insa Doru i-a intors spatele lui Ellie, solista retragandu-se pe un gard si incepand, dezamagita, sa planga. fara descriereAntonia si Doru par apropiati, ca si cand s-ar sti de mai multa vremefara descriereDoru a sorbit-o din priviri pe Antonia, cand s-au pozat impreunaSe pare ca acest episod nu l-a sensibilizat foarte tare pe manager, el vazandu-si in continuare de treburile lui profesionale si de iesirile in oras, in compania altor persoane. Si iata ca, in urma cu doua zile, s-a afisat cu una dintre cele mai frumoase femei din Romania, nimeni alta decat Antonia. Cum solista are o situatie amoroasa tumultuoasa si incerta (este inca maritata cu Vincenzo Castellano si se iubeste de mai bine de un an cu Alex Velea, dar n-a recunoscut, pana acum, insa "gurile rele" nu ezita sa o numeasca "gagica lui Velea") e greu de crezut ca intre ea si Doru ar fi mai mult decat o relatie profesionala. fara descriereEllie White si Doru formeaza un cuplu de cinci aniCu toate acestea, cei doi au zambit non-stop, unul in compania celuilalt, semn ca se simt foarte bine impreuna si ca nu se cunosc de ieri, de azi. Mai mult decat atat, se pare ca managerul nu este indiferent la sarmul solistei, in fotografiile pe care le-au facut impreuna fiind mai mult decat evident ca Doru a sorbit-o din priviri, pe Antonia. Judecand, astfel, dupa comportamentul lui, logodnicul lui Ellie White nu da semne ca ar suferi foarte mult din cauza neintelegerilor pe care le are in cuplu, sau, poate, are talent actoricesc si ]reuseste sa disimuleze foarte bine.

Probleme mari intre Ellie White si logodnicul ei! Solista a inceput sa planga, in parc, de fata cu copilul. Vezi aici imaginile care-ti vor rupe sufletul!

Adevaratul motiv pentru care Ellie White a amanat nunta! Are grave probleme cu iubitul, iar relatia a ajuns pe butuci. Vezi aici motivele care au condus la certuri zilnice

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate