Pe internet au apărut zvonuri conform cărora liderul nord-coreean Kim Jong Un ar fi murit

Au apărut primele zvonuri legate de moartea liderului nord-coreean Kim Jong Un.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere
fara descriere


In articol:

Titratul ziar New York Post a publicat o știre conform căreia liderul nord-coreean, Kim Jong Un, ar fi murit. Conform unor surse din Hong Kong, se zvonește că liderul nord-coreen Kim Jong Un ar fi murit. În același timp, în presa din Japonia se spune că, de fapt, dictatorul ar fi într-o stare vegetativă, după ce a suferit o operație la inimă la începutul lunii aprilie a cestui an.

O persoană din conducerea postului de televiziune HKSTV din Hong Kong a spus că a primit dintr-o sursă sigură vestea că liderul Kim Jong Un a murit. Zvonul s-a răspândit cu repeziciune și a fost distribuit de mai multe ori pe rețelele de socializare, relatează New York Post.

NU RATA

Cine e bărbatul pentru care Carmen de la Sălciua l-ar fi părăsit pentru Culiță Sterp! Imaginile au stârnit un val de reacții pe internet

Echipa medicală s-a întors din misiunea din Italia. Ludovic Orban: „Le mulţumesc pentru faptul că au transmis o imagine extrem de frumoasă pentru România”

 Noi declarații din Iran, după ce au achiziționat trei drone în plin conflict cu SUA: „Urmărim îndeaproape activităţile şi mişcările Americii”

 România arde! Ce s-a pus la cale. Discuții explozive între interlopii români

 Prognoza meteo aduce o premieră. Fenomenul nordic vine în România

Alte surse din Beijing spun că operația pe inimă suferită de liderul nord-coreean a fost nereușit deoarece mâinile chirurgului tremurau în timp ce încerca să-i pună stentul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate