Pe Livian de la Puterea Dragostei îl așteaptă iubita acasă? Ce i-a promis concurentul înainte de intrarea în casă

Unii fanii cred că Livian de la Puterea Dragostei nu s-a despărțit de iubita lui. Concurentul i-a promis ceva înainte de a intra în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Livian de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai simpatici concurenți din cel de-al doilea sezon al emisiunii. Participarea lui la emisiune a atras atenția asupra lui, iar telespectatorii cred că îl așteaptă iubita acasă.

Deși pe pagina lui de Instagram nu mai apar fotografii cu Teodora, cea despre care el spune că este fosta iubită, pe pagina ei sunt mai multe fotografii în care apare alături de Livian și chiar își fac declarații de dragoste în comentarii.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, explicația incredibilă pentru căzăturile din casă! De ce pica, de fapt, din picioare

Citeste si: Iulian de la Puterea dragostei a fost concurent la Te vreau lângă mine! Cine este fata de care se îndrăgostise

Citeste si: Fratele lui Alex Zănoagă a fost nevoit să renunțe la activitatea pe care o adora cel mai mult! Cum a reușit o accidentare să-i spulbere visul

fara descriere

Ce i-a promis Livian de la Puterea Dragostei iubitei

Cu doar zece zile înainte de participarea la casting-ul Puterea Dragostei, Livian părea extrem de fericit și de îndrăgostit alături de Teodora.

„Mereu fata mea”, a scris el în dreptul unei fotografii.

„Mereu și pentru totdeauna”, a răspuns ea.

Mai mult, Teodora și Livian încă se urmăresc unul pe celălalt pe Instagram și au continuat să-și dea like-uri la poze chiar și după ce el a intrat în casa Puterea Dragostei.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate