Pe Theo Rose o știe toată România, dar stai să vezi cât de frumoasă este sora ei! Este și ea artistă și are poveste emoționantă de viață: "Mi-am luat destinul în mâini și încerc să fiu un om fericit"

Theo Rose are o soră cu 11 ani mai mare, care este la fel de talentată.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din țară.

Cântăreață provine dintr-o familie cu 3 copii: Raluca, Radu și Teodora. Sora sa, Raluca, este și ea cântăreață și este cea mai mare dintre frați. Pe cele două le leagă o relație extrem de apropiată și se sfătuiesc în orice și sunt alături una de cealaltăcând trec și prin bune, dar și prin greutăți.

Cum arată sora mai mare a lui Theo Rose

Raluca Diaconu are 35 de ani și a crescut-o practic pe Theo Rose. Invitate într-o emisiune, cele două artiste au povestit despre copilăria lor.

"Ea a sacrificat mai mult din copilăria ei pentru a mă crește. Acum adună roadele a ceea ce a investit în mine.(...) Ea a avut niște responsabilită un pic premature.", a mărturisit Theo Rose în cadrul emisiunii "De-a viața ascunselea", la antena 3.

"Sentimentele mele erau mai de grabă materne decât de soră. Cred că mi-am asumat rolul acesta și cred că încă de la început a stârnit în mine o chestie care mi-a făcut să-mi placă.

Când se uita la mine cu ochii mari și verzi era irezistibilă.", a completat Raluca, sora lui Theo Rose.

Citeste si: "Tu ești, recunoaște!" Theo Rose și Alex Leonte s-au contrazis în direct. Gelozia, unul dintre motivele des invocate în certurile celor doi

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Theo Rose: "Dacă nu ar fi fost ea, eu nu aș fi avut nicio șansă"

Cu mari emoții, Raluca mărturisește că deși e mai mică, Theo Rose i-a devenit model de urmat.

"E greu să vorbim de relația noastră, se lasă cu multe emoții.

Cred că fiecare dintre noi este pe locul ei, dar în aceeași măsură are o mare importanță că e sora mea. A venit o perioadă când ea a devenit model pentru mine.", a povestit sora lui Theo Rose.

Citeste si: Theo Rose și-a făcut planurile de nuntă. Deja știe și pe cine o să invite: ”Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă”

Pe Theo Rose o știe toată România, dar stai să vezi cât de frumoasă este sora ei! Este și ea artistă și are poveste emoționantă de viață

Sora mai mare a lui Theo Rose

[Sursa foto: Facebook/Raluca Diaconu]

Sora lui Theo Rose are o poveste emoționantă de viață

Raluca Diaconu a povestit un episod din viața sa care a marcat-o. S-a căsătorit de tânără și după 11 ani a decis să se despartă de soțul ei.

Citeste si: Cine este bărbatul care vrea să se căsătorească cu Theo Rose? A făcut o pasiune pentru ea încă de când era mică: "Ăsta încă vrea să mă ia de nevastă"

"Cu anxietatea m-am confruntat chiar dinainte de a mă căsători și apoi m-am luptat cu ea mulți ani și nu am înțeles multă vreme de ce, de unde. Însă ceea ce am înțeles e că probabil te confrunți cu anxietate în momentul în care ceva nu e în regulă cu tine, că nu trăiești ceea ce ar trebui să trăiești, că nu ești prezent în viața ta. În momentul în care am înțeles aceste lucruri, mi-am luat destinul în mâini, am luat deciziile pe care simțeam să le iau, mi-am asumat răspunderea pentru absolut tot și am scăpat de toate fricile.(...) Nu a fost ușor, dar am înțeles că nu se poate să-ți vinzi mereu o minciună că ești fericit și ești bine, că nu poți la nesfârșit, obosești. Mi-am luat destinul în mâini și încerc să fiu un om fericit.", a mărturisit Raluca Diaconu, sora artistei Theo Rose.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este bărbatul care vrea să se căsătorească cu Theo Rose? A făcut o pasiune pentru ea încă de când era mică: "Ăsta încă vrea să mă ia de nevastă"

Theo Rose se luptă cu oboseala care îi provoacă probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista: "Trebuie să mă odihnesc neapărat"

Cine este și cum arată fratele lui Theo Rose? Radu a împlinit 32 de ani

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Informație de ultima oră! România, decizia momentului în plin război (DOCUMENT)

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Legătura dintre Ceaușescu și Putin. Buncărele celor doi dictatori și moartea sub zidul WC-ului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies