Pe urmele negustorilor de moarte! Christian Sabbagh: “Va prezint in aceasta seara imagini din care si regizorii de la Hollywood se pot inspira”

In aceasta seara, la “Sabbagh in actiune”, din cadrul principalului grupaj informativ al serii, este prezentata operatiunea de anihilare a unei retele de traficanti de droguri.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereVedeti imagini in premiera ale unei tranzactii reale, filmate de un agent sub acoperire, care a reusit sa se infiltreze intr-o retea periculoasa de traficanti de droguri.

fara descriereAti vazut, probabil, zeci de filme despre traficanti de droguri si agenti sub acoperire care ii vaneaza pe acesti negustori de moarte. Va prezint in aceasta seara imagini din care si regizorii de la Hollywood se pot inspira (...) E foarte dificil pentru politisti sa dea de urma marilor traficanti care sunt responsabili de sute, poate mii de destine distruse. Pentru asta este nevoie de oameni curajosi, cu sange rece care stiu sa castige increderea traficantilor marunti. Nu va imaginati cat de grea e munca acestor agenti sub acoperire! Orice amanunt ii poate trada...”, spune Christian Sabbagh.

Nu ratati in aceasta seara, negocieri, clipe dramatice in cursul unei operatiuni riscante de anihilare a unei retele de traficanti de droguri, urmarind “Sabbagh in actiune”, la Stirile Kanal D de la ora 19.00!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate