Pedeapsa SOCANTA primita de o femeie de la sotul ei dupa ce a nascut o fetita in loc de un baiat! E inuman ce a putut sa ii faca barbatul

O tanara din India a trecut prin clipe socate timp de trei ani dupa ce a nascut un baiat in loc o fetita asa cum isi dorea sotul ei. Astfel, ea a fost tinuta inchisa timp de trei ani si batuta cu bestialitate.

Distribuie pe:

fara descriereTanara de 25 de ani a fost inchisa intr-o baie timp de trei ani de propriul sot ca drept pedeapsa deoarece nu i-a nascut un baiat, ci o fetita, potrivit Dail Mail, citat de Romania TV.

Fata a fost eliberata dupa ce tatal ei a mers si a facut o plangere la politie. Ea a fost gasita intr-o stare deplorabila si abia mai putea deschide ochii.

"Cand a simtit lumina, abia a reusit sa deschida ochii. A fost batuta si torturata timp de trei ani. Nu i s-a permis sa isi vada fetita si primea doar resturi de alimente drept mancare",
a declarat un politist.

Socant este faptul ca fetita nici nu si-a mai recunoscut mama atunci cand a vazut-o. in prezent, autoritatile au deschis o ancheta, urmand ca sotul tinerei sa ajunga la inchisoare pentru faptele sale.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate