Pedofil de 84 de ani, prins în fapt! A luat o fată de opt ani și a dus-o la marginea satului

Un pedofil de 84 de ani a fost surprins în timp ce abuza sexual o fată de opt ani. Bătrânul a dus-o la marginea satului, dar a fost văzut pe șoferii din zonă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat în vârstă 84 de ani a fost surprins în timp ce abuza sexual o fetită de doar opt ani. Scenele de-a dreptul șocante s-au petrecut în localitatea vasluiană Tutova. Radu T. a ademenit copila promițîndu-i că-i va da cinci lei pentru o înghețată și a dus-o la marginea satului. Acolo, pensionarul a dezbrăcat-o și a început să o pipăie.

Din fericire, șoferii care circulau pe Drumul European 581 au văzut ce se întâmpla și au oprit mașinile. L-au imobilizat pe bărtânul pedofil și au sunat la 112.

Radu T. a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar miercuri dimineață a fost dus la Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.

Citeste si: Imagini zguduitoare cu rănile provocate de mama criminală din Cluj! Cum arăta fratele copilului omorât în bătaie

„Instanta dispune arestarea preventivã a inculpatului Radu T., pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 10.07.2019 si pânã la data de 08.08.2019, inclusiv”, se aratã în decizia datã de Judecãtoria Bârlad, relatează Vremea Nouă.

Primarul Comuni Tutova a fost de-a dreptul șocat când a aflat de ce a fost în stare bărbatul de 84 de ani.

„Sunt de-a dreptul socat de ce aud, nici nu pot procesa o asemenea informatie. Nu-mi vine sã cred cã persoana respectivã a fost în stare de asa ceva, mai ales cã acesta are o familie respectabilã, are copii care s-au realizat în viatã”, a declarat edilul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate