Pelerinajul de Sfântul Andrei a fost anulat anul acesta! Decizia de ultimă oră a autorităților

Pelerinajul de anul acesta de Sfântul Andrei nu va avea loc. Ce decizie au luat autoritățile în urmă cu puțin timp.

Pelerinajul de Sfântul Andrei anulat
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Autoritățile au respins cererea transmisă de către arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, în legătură cu pelerinajul de Sfântul Andrei. Aceste cerea ca la slujba să participe și persoane din alte localități. 

Pelerinajul de Sfântul Andrei a fost anulat

Cererea transmisă de arhiepiscopul Tomisului a fost respinsă. Pelerinajul de anul acesta de Sfântul Andrei nu va avea loc cu alte persoane din alte localități. 

Citeste si: Un cerşetor „fără mâini” a fost deconspirat de medici. Cum îi înşela pe enoriași, la moaştele Sfântului Dimitrie

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel Nou, sub semnul pandemiei de COVID-19! Mii de persoane s-au înghesuit la moaște

„Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a pârâtului Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța şi a inspectorului-şef Roşca Ionel, formulată de reclamanţi. Respinge, ca neîntemeiată, excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant legal a inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, invocată de reclamanţi.

Respinge, ca neîntemeiate, excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant legal a reprezentantului Arhiepiscopiei Tomisului şi excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant convenţional a avocaţilor ...”, se arată în decizie, potrivit Mediafax. 

Pelerinajul de Sfântul Andrei anulat
Pelerinajul de Sfântul Andrei

Protest în Constanța

În urmă cu doar o zi, zeci de oameni s-au adunat pentru a solicita aprobarea desfășurării pelerinajului de Sfântul Andrei. Conform I.P.J. Constanța, marți, în jurul orei 14.30,

polițiștii din cadrul Secției 3 și jandarmii din cadrul IJJ Constanța au identificat manifestanții, care nu respectau măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanța.

"Nu și-au putut justifica prezența în zonă și nu aveau un motiv întemeiat, prevăzut de lege, de a părăsi domiciliul”, spun polițiștii despre manifestanți.

Sfântul Andrei se sărbătorește în fiecare an în data de 30 noiembrie. În România este socotit cel care a propovăduit Evanghelia pe aceste meleaguri. Peștera Sfântului Andrei, Paraiașul Sfântului Andrei sunt tot atâtea mărturii care dovedesc trecerea Apostolului pe aceste meleaguri.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO Scandal filmat în toiul nopții la moaștele Sfintei Parascheva, între credincioși și jandarmi: „Rușine, Arafat!”

Un cerşetor „fără mâini” a fost deconspirat de medici. Cum îi înşela pe enoriași, la moaştele Sfântului Dimitrie

Mitropolitul care refuza să poate mască a murit de COVID-19! Liderul religios susținea că pelerinajele sunt „vaccinul lui Dumnezeu”

Zodii în care poți să ai cea mai mare încredere

Undă de șoc în Europa. A pus stăpânire pe aproape tot continentul. Dezastru în zeci de țări

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Capitala, în scenariul roșu. Măsurile care vor da peste cap viața bucureștenilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies