Vedete

Pembe distruge, putin cate putin, "imperiul" familiei Gorecki, in "Dragoste si ura"

Pembe nu rezista sa vada cum mama ei sufera, de cand ea s-a reintors in conac si ii spune adevaratul motiv pentru care a revenit in familia Gorecki.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Pembe distruge, putin cate putin, "imperiul" familiei Gorecki, in "Dragoste si ura"icon photo

Pembe s-a aliat cu Faysal, si el dusman de moarte al familiei Gorecki, si impreuna vor sa distruga mareata familie care le-a pricinuit, amandurora, atata suferinta.

Refika nu o “slabeste” deloc pe Hasibe si, de cate ori o intalneste nu rateaza ocazia de a o umili. Hasibe promite ca se va razbuna pe familia Gorecki.

Mavi este implicata, fara voia ei, intr-un scandal monstruos, in familia Gorecki. Mavi este acuzata de Safiye ca a incurajat relatia fiicei ei, Sevda, cu Kaan, colegul tinerei de facultate. Ali surprinde cearta dintre Mavi si Safiye si ia o hotarare radicala. Nimeni nu-si imagineaza ca toate aceste probleme aparute, ca din senin, in familia Gorecki sunt "opera" lui Pembe.

Pembe distruge, putin cate putin, "imperiul" familiei Gorecki.

Nu ratati azi un nou episod din "Dragoste si ura", de la 20.00, la Kanal D
 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune