Penitenciarul unde este inchisa Elena Udrea e supraaglomerat iar mancarea e plina de gandaci, dar uite cum arata capela. Anul trecut s-au investit peste 15.000 de euro in acest spatiu. AICI se roaga fosta politiciana sa fie eliberata | DEZVALUIRI

Elena Udrea, aici se roaga sa fie eliberata. Capela penitenciarului a fost renovata de curand.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

O detinuta a penitenciarului "Vilma Curling Rivera" (n.r fosta denumire este "El buen pastor") condamnata la inchisoare dupa ce si-a ucis sotul cu o dalta de spart gheata, le-a dat, din spatele gratiilor, un interviu cutremurator reporterilor unui post de televiziune.

Acum ceva timp, femeia a povestit ca inchisoarea unde se afla in prezent Elena Udrea si Alina Bica este supraaglomerata, multe dintre detinutele de acolo fiind silite sa doarma pe jos, in bai mizerabile.

fara descriere

Mai mult decat atat, aceasta a declarat ca gaseste frecvent gandaci si viermi in mancare si ca in penitenciar nu exista suficient personal medical desi majoritatea celor care-si ispasesc pedepsele sunt grav bolnave. Toate dezvaluirile femeii sunt confirmate si de un studiu realizat de o profesoara de la Facultatea de Drept a Universitatii Costa Rica.

50% dintre deţinute consideră că igiena bucătăriei este rea, spun că adesea gasesc fire de păr, muşte şi chiar gândaci în alimente. Altă femeie spune că "azi ne-au dat linte cu muşchi de gândac", alta zice că a primit "linte cu viermi". Deţinutele spun că micul dejun se compune din o jumătate de ceaşcă de cafea şi doua chifle

Elena Udrea, aici se roaga sa fie eliberata. Uite cum arata capela inchisorii "Vilma Curling Rivera"

In plus, conform spuselor detinutei care a stat de vorba cu jurnalistii, in penitenciar ar avea loc foarte des episoade cu violente crunte, femeile "calcandu-se in picioare" una pe cealalta.

fara descriere

Interesant este ca de curand capela penitenciarului a fost renovata in totalitate dupa ce asociatia catolica "Siervos del Buen Pastor" a facut un imprumut in acest scop.

Investitia in capela inchisorii a fost de mai bine de 15.000 de euro.

fara descriere

Desi detinutele ar fi vrut in primul rand o renovare a celulelor, o imbunatatire la capitolul "igiena" si mancare de calitate mai buna, niciuna nu s-ar fi plans ca banii au fost investiti doar in restaurarea capelei.

Femeile care-si ispasesc pedepsele la centrul "Vila Curling Rivera" iau deseori calea credintei pentru alinare, si organizeaza cercuri de religie unde citesc din Biblie si din carti de rugaciuni.   

Vezi doar pe stirilekanald.ro imagini cu capela unde se roaga Elena Udrea

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate