Pensii mărite de la 1 septembrie! Toți românii trebuie să știe asta!

Luni, 3 august, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat faptul că pensiile vor crește, însă nu se știe momentant cu ce procent.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Pensii mărite de la 1 septembrie! Toți românii trebuie să știe asta!
Pensii mărite de la 1 septembrie! Toți românii trebuie să știe asta!


In articol:

Ministrul Muncii a declarat luni, 3 august, faptul că pensiile vor crește cu siguranță, însă nu a dat niciun detaliu despre procentul de majorare. În plus, Violeta Alexandru a spus că iau în calcul mai multe scenarii.

Citeste si: Zuleyha trăiește o poveste de dragoste cu un alt actor! Cu cine a fost surprinsă protagonista din serialul fenomen ”Mă numesc Zuleyha”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Cristina Mihaela, enervată la culme de concurentele de la Puterea dragostei! Fetele au fost pe cale să se ia la bătaie

Citeste si: O pisică, reținută pentru contrabandă cu droguri și cartele SIM! Felina a evadat dintr-o închisoare de maximă siguranță!

Se măresc pensiile

„Pensiile vor creşte. Este şi o obligaţie, şi o determinare pe care o avem, ca, în pofida situaţiei generate de pandemie, cu efect direct asupra economiei, să facem ce trebuie făcut pentru ca românii să aibă pensiile crescute de la 1 septembrie şi acesta este un angajament ferm pe care Guvernul îl face. Mai avem câteva zile până când Ministerul Finanţelor va termina evaluarea - eu am obiceiul să vorbesc despre cifre, sume şi decizii doar când am în faţă toate elementele. Se fac, într-adevăr, mai multe scenarii, dar nu are sens să vă confirm sau să vă înaintez alte cifre, pentru că nu aceasta este abordarea pe care eu, personal, o am. Aştept ca Ministerul Finanţelor să ne pună la dispoziţie evaluarea necesară cu privire la încasările în buget în această perioadă deosebit de dificilă din economie şi, în funcţie de ceea ce găsim, cu toată transparenţa, vom explica ce se poate face, în ce calendar şi aşa mai departe", a declarat Violeta Alexandru, conform Agerpres.

De asemenea, ministrul Muncii a mai adăugat faptul că "pensiile vor creşte cu siguranţă", pentru că Guvernul îşi dă "seama de nevoile pe care le au pensionarii, de a-şi acoperi toate cheltuielile necesare".

Urmatorul articol
Citește și:

Zuleyha trăiește o poveste de dragoste cu un alt actor! Cu cine a fost surprinsă protagonista din serialul fenomen ”Mă numesc Zuleyha”

Cristina Mihaela, enervată la culme de concurentele de la Puterea dragostei! Fetele au fost pe cale să se ia la bătaie

Puterea Dragostei 4 august. Mariana a izbucnit în lacrimi: ”Ești cea mai rea, cea mai penibilă!”

O pisică, reținută pentru contrabandă cu droguri și cartele SIM! Felina a evadat dintr-o închisoare de maximă siguranță!

Salvare miraculoasă la Câmpulung Muscel. Doi polițiști și un jandarm, blocați într-o mașina în flăcări după un accident rutier, au fost salvați de un elev FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies