Pensionar din Alba, condamnat la închisoare din cauza unui dozator de lapte! De ce a ajuns după gratii

Un bărbat din orașul Ocna, județul Alba, a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce a spart un dozator de lapte

Distribuie pe:

Bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost condamnat de Judecătoria Aiud la doi ani de închisoare cu executare, după ce a spart de două ori un dozator de lapte din care a luat banii.

Potrivit informațiilor publicate în sentinţa instanţei, bărbatul a forţat de două ori, în aceeaşi zi, sistemul de închidere al dozatorului de lapte amplasat pe o stradă din Ocna Mureş, furând banii strânşi din vânzare, în total o sumă de 870 de lei.

„Instanţa va ţine seama de caracterul repetat al acţiunilor infracţionale ale inculpatului, de caracterul continuat al prezentei infracţiuni, respectiv de persoana inculpatului care este în prezent pensionar şi, deşi a recunoscut fapta prezentă, nu s-a prezentat în faţa instanţei decât adus cu mandat de aducere”, se arată în sentinţa publicată de Judecătoria Aiud. 

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Mircea Diaconu a lăsat salariul uriaş de europarlamentar pentru acela de actor! A ajuns să câştige de 6 ori mai puţin!

Citeste si: Marcel Toader nu a respectat indicațiile medicilor cardiologi: "De doi ani nu mai lua pastile!"

Citeste si: Andrei Zaharescu s-a împrumutat cu o sumă uriaşă de la un prieten, deşi salariul de consul în Africa de Sud s-a mărit în fiecare an! Vezi ce venituri are fostul prezentator de televiziune!

Magistraţii arată că pentru fapta sa, respectiv furt calificat, bărbatul se încadrează la o limită minimă a pedepsei legale de 8 luni de închisoare, însă fiind recidivist, s-a dispus o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu executare.

Pensionarul a mai fost condamnat în 2014 la 3 ani și 5 luni de închisoare, dar a fost eliberat condiționat, rămânându-i doar 801 de zile de executat. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate