Pensionarul care și-a donat toate economiile pentru cumpărarea unui incubator a mai făcut un gest MARE! Ion Cârstoiu a adoptat un tânăr cu probleme, de care are grijă FOTO EXCLUSIV

Ion Cârstoiu continuă faptele bune, după ce anul trecut a donat 10000 de euro spitalului din Câmpulung, pentru achiziționarea unui incubator destinat nou-născuților.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Ion Cârstoiu, un pensionar din satul Aninoasa de lângă Câmpulung Muscel, continuă faptele bune, după ce anul trecut a donat 10000 de euro spitalului din Câmpulung, pentru achiziționarea unui incubator destinat nou-născuților. Bătrânul de 78 de ani, care era marcat de faptul că, în tinerețe, îi spusese iubitei să facă un avort, a decis să dea toți banii strânși într-o viață pentru o cauză nobilă, lucru care i-a adus multă invidie și răutate din partea sătenilor. 

Citeste si: EXCLUSIVITATE MARCA ȘTIRILEKANALD.RO! Dezvăluirile lui Ion Cârstoiu, bâtrânul care a donat 10.000 de euro pentru cumpărarea unui incubator pentru nou-născuți: ”Lumea se uită ciudat la mine acum”

Citeste si: Dani Mocanu s-a ”lipit” iar de un scandal cu polițiștii! A încasat o amendă zdravănă, dar tot nu se cumințește! ”Să-și ceară scuze!”

Cu o pensie lunară de 1500 de lei, Ion Cârstoiu își găsește însă mereu timp pentru a sări în ajutorul celor mai sărmani ca el. 

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate