Pentru a obtine mai repede numele de Paunescu, fiica nelegitima a poetului a renuntat la succesiune.Pentru moment

Andreea Birlea, femeia care doreste ca justitia s-o recunosca ca si fiica legitima a poetului Adrian Paunescu, va afla pe 28 noiembrie daca speranta “de o viata”, asa cum s-a exprimat femeia, ii va fi implinita. Magistratii de la Sectorul 1 au judecat astazi ultimul termen al procesului de paternitate deschis de grefiera Tribunalului Bucuresti.

Distribuie pe:

fara descriereAndreea BarleaLa sugestia judecatorilor ca procesul sa se termine cat mai repede, femeia a renuntat la actiunea privind succesiunea dupa poet, proces pe care Andreea Birlea il va deschide dupa ce va fi recunoscuta oficial ca si fiica a lui Adrian Paunescu.

La acest ultim termen a fost audiat unchiul si sora Andreei. Carmen, Ana Maria si Andrei Paunescu au lipsit de la proces.

Relatia dintre Adrian Paunescu si Rodica, mama Andreei a inceput in 1967 si a durat mai bine de un an, iar in zona unde locuia atunci  Rodica, toti vecinii ii vedeau pe cei doi ca pe un cuplu. Andreea s-a nascut in 1968.

In 1982, poetul a vrut s-o recunosca pe Andreea. In acea perioada, fata locuia chiar in casa lui Paunescu. “Andreea a stat sase luni in casa lui Adrian Paunescu. Atunci s-au facut si teste privind paternitatea, iar din acestea a reiesit ca ea e fiica poetul. Paunescu m-a sunat si mi-a spus ca vrea s-o recunoasca pe Andreea. Insa, Rodica a declarat ca are o conditie: Paunescu sa o ia de sotie macar 5 minute. Va dati seama ca acest lucru nu s-a intamplat si atunci fata nu am mai fost recunoscuta”, a declarat in fata judecatorilor, Dan Condopol, unchiul Andreei. Tot el a precizat ca Andreea il vizita mereu pe Adrian Paunescu, tanara lucrand, la un moment dat, chiar la editura poetului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate