Pentru cine lucrează de fapt Alex Bodi: bancă la Miami, mină de aur în Madagascar şi criptomoneda care vrea să schimbe lumea!

Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, activează într-o companie care şi-a propus să modifice întregul sistem financiar mondial, pornind de la un concept nou: criptomoneda ”acoperită” în aur.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Alex Bodi este un tip plin de surprize! Tânărul este partener al omului de afaceri croat Josip Heit, deţinătorul Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain.

 

Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari.

Banca deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari, aurul de aici urmând să ”asigure” noua criptomonedă lansată de companie: KBC.

 

Conceptul este unul absolut nou: aur fizic în formă digitală. Iar ambiţiile companiei nu se limitează la acest asta. Conform unui film de prezentare, holdingul la care lucrează Bodi va deţine până la sfârşitul acestui an o altă mină de aur, în Guineea, iar anul viitor va deschide o nouă bursă, Karatbars Digital Stock Exchange, iar de pe 4 iulie 2019, oricine va putea tranzacţiona aur la valoarea de 100 KBC pentru un gram de aur.

Dincolo de orice discuţie tehnică, dacă planurile companiei vor deveni realitate, Alex Bodi şi partenerii lui ar putea deveni magnaţii aurului digital ai secolului 21. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu! Alex Bodi vinde lingouri de aur, fiind implicat într-un sistem piramidal! După ultima lovitură, s-a pozat cu un teanc uriaş...

Avem DOVADA! Bianca Drăguşanu are o viaţă tare agitată de când se iubeşte cu Alex Bodi! VIDEO EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Răsturnare de situație la facturile de curent electric. Anunțul venit de la Guvern. Se schimbă total regulile

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ultimul decret nuclear al lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies