Pentru ea si-ar da viata Giani Kirita! Concurentul de la Exatlon are o fiica superba, de profesie make up artist. Tanara a spus ca celebritatea tatalui o ajuta FOTO!

Fiica lui Giani Kirita are 18 ani si este cea mai mare sustinatoare a concurentului de la Exatlon.

Autor: Lili Lascar

Giani Kirita este un barbat fericit si implinit. Dupa incheierea carierei de fotbalist, acesta a inceput sa cocheteze cu televiziunea si a participat la o o sumedenie de emisiuni unde s-a facut remarcat gratie umorului, spontaneitatii si atitudinii de baiat rau. Fostul sportiv pare un barbat dur si “uns cu toate alifiile”, cum s-ar spune in popor, dar cand il vezi langa Roxana, fiica lui in varsta de 18 ani, poti sa juri ca om mai sensibil si blajin nu exista.

Citeste si: Dupa cati ani s-a impacat Giani Kirita cu fosta sotie! Cum a convins-o vulcanicul “faimos” de la Exatlon pe femeie sa revina la sentimente mai bune

Adolescenta este cea mai mare sustinatoare a concurentului de la Exatlon, aceasta neratand niciun minut din show-ul unde tatal ei este unul dintre cei mai iubiti concurenti. Ei bine, sa nu credeti ca vizionatul productiilor tv este singura preocupare a frumoasei pustoaice.

Giani Kirita are o fiica superba si foarte ambitioasa. Tanara recunoaste ca a ajutat-o celebritatea tatalui ei

Roxana este foarte ambitioasa, doar aschia nu sare departe de trunchi, are rezultate bune la scoala si, in plus, a terminat si un curs de make up, iar

acum castiga proprii ei bani.

" Am absolvit un curs de make up si am inceput sa lucrez de cateva luni in domeniu. Asta imi doresc sa fac pentru ca vreau sa devin cunoscuta, apreciata si, de ce nu, sa castig banii mei. Recunosc ca am avut mai multe posibilitati decat ceilalti copii. Tatal meu are relatii, cunoaste lume in stanga si in dreapta, asa ca imi este mai usor sa ma integrez in lumea mondena.

Dezavantajul este ca toti sunt cu ochii pe tine si trebuie sa ai grija la ceea ce spui, ca se interpreteaza ai poate aparea in presa", a spus tanara pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies